Monden

A cheltuit o avere pentru a arăta „perfect”. AŞA este azi. Cum arăta ÎNAINTE? Te trec fiorii…

A cheltuit o avere pentru a arăta "perfect". AŞA este azi. Cum arăta ÎNAINTE? Te trec fiorii...

A cheltuit o avere pentru a arăta „perfect”. AŞA este azi. Cum arăta ÎNAINTE? Te trec fiorii…

A cheltuit o avere pentru a arăta "perfect". AŞA este azi. Cum arăta ÎNAINTE? Te trec fiorii...A cheltuit o avere pentru a arăta "perfect". AŞA este azi. Cum arăta ÎNAINTE? Te trec fiorii...A cheltuit o avere pentru a arăta "perfect". AŞA este azi. Cum arăta ÎNAINTE? Te trec fiorii...

În căutarea perfecţiunii, Fulvia Pellegrino a cheltuit peste 76.000 de dolari pe operaţii estetice. Din păcate, preţul real a fost mai mare. Mult mai mare! Şi nu, nu este vorba de bani… Ce a păţit a şocat pe toată lumea! VEZI transformarea în GALERIA FOTO.

Vrând să atingă perfecţiunea, Fulvia şi-a pierdut şi familia, şi prietenii. Femeia locuieşte, în prezent, împreună cu soţia sa, Marisa, departe de ochii lumii, în orăşelul italian Peveragno. Au ajuns să fie ocolite de toţi, iar drama prin care trec aceste femei zi de zi le face să se izoleze şi mai mult…

După o serie de operaţii estetice, printre care implanturi de sâni, două rânduri de liposucţii, o rinoplastie şi peste 150 de intervenţii la buze şi în pomeţi, Fulvia este, şi astăzi, în căutarea lookului perfect!


Cea mai mare dorinţă a sa este să semene cu Alannah Starr, o vedetă din filmele pentru adulţi.

Fulvia a ştiut, încă de la vârsta de 15 ani, că este transsexual, dar şi-a asuns orientarea sexuală de familie. Tatăl ei, preot, nu ar fi fost de acord cu asta niciodată! „Avea trei fii şi îşi dorea să aibă doar trei fii!”, spune aceasta.

A crescut în pielea unui băiat, Fulvio, şi a făcut tot posibilul să nu dea de bănuit că adevărata sa natură era de femeie. „Am jucat fotbal, am băut bere, mergeam chiar să trag cu arma, ca un bărbat”, îşi aminteşte. Dar nimic din toate acestea n-a durat.

În urmă cu 16 ani, i-a mărturisit Marisei că vrea să se transforme. Fireşte, la început, Marisei i-a fost extrem de greu să accepte situaţia, dar, cu timpul, s-a împăcat cu ideea, iar acum trăiesc mai mult ca două surori, şi nu ca un cuplu soţ-soţie.

Familia, însă, a fost extrem de şocată şi nu s-a împăcat cu gândul nici acum. Mai mult, tatăl său a vrut s-o interneze pe Fulvia într-o clinică psihiatrică. Când a murit, rudele sale nici nu i-au permis să participe la înmormântare. Şi vecinii i-au întors spatele şi au exclus-o din comunitate. I-au spus „clovnul din Peveragno”.

„Mă arată cu degetul pe stradă, au început să mintă, să spună că mă prostituez”, spune aceasta.

În prezent, cele două femei trăiesc din salariul Marisei. Averea pe care o deţinea înainte a fost risipită, iar cu banii şi-a plătit operaţiile estetice extrem de costisitoare.

În ciuda dificultăţilor, Fulvia nu se va opri aici cu transformarea. „Vreau să continui pentru că simt că nu este perfect. Când voi atinge perfecţiunea, e posibil să mă opresc. Până atunci…”, spune aceasta.

VEZI transformarea în GALERIA FOTO.

Sursa articol

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Monden
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Monden

Caricaturist român renumit, mort din cauza COVID-19

redactie09/11/2020

Vedetă TV din România, desfigurată într-un magazin din Capitală

redactie08/11/2020

FOTO-VIDEO Pagube de milioane de euro la vila arsă a lui Irinel Columbeanu

redactie03/11/2020

Doliu în lumea filmului. Un mare actor, împușcat mortal 

redactie01/11/2020

Doliu în lumea filmului. Un mare actor, împușcat mortal 

redactie01/11/2020

Drama neștiută a actorului Sean Connery: se lupta cu o boală gravă. „În ultima vreme, nici nu mai putea să vorbească” 

redactie31/10/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.