Sport

Alashkert – FCSB // Locul neașteptat unde Traian Băsescu și Ion Iliescu sunt la loc de cinste

Foto: gsp

Foto: gsp

Alashkert – FCSB // Foștii președinți Ion Iliescu și Traian Băsescu au butoaie personalizate într-o fabrică din Erevan, pe care și-au lăsat semnăturile după vizitele oficiale din Armenia.

Alashkert – FCSB // Brandy Ararat este principala marcă a firmei Yerevan Brandy Company fondată în 1887. Sediul uzinei Ararat este din 1953 într-o clădire impunătoare din Erevan, iar ca să ajungi la ea trebuie să urci câteva sute de trepte.

Ararat este de asemenea locul uneia dintre cele mai vechi podgorii din lume, cu o tradiție a viticulturii de peste 2500 de ani și o metodă brevetată de distilare, din 1887.

Alashkert – FCSB // Fabrica este în vârful unui deal care domină podul Victoriei și e construită dintr-o piatră roşie, tipică Armeniei. De altfel majoritatea clădirilor de aici sunt așa. Conform ghidului, în anii Uniunii sovietice, fabrica avea monopulul producţiei de brandy la nivel mondial, însă acum lucrurile s-au schimbat.

Alashkert – FCSB // Armenii fac bani inclusiv din vizitatul fabricii. Și sunt o mulțime de doritori care vor să afle pe larg procesul de fabricație, iar la final să deguste coniacul celebrul în toată lumea. Foarte fin, uleios, cu un gust prelung, original și intens, este 100% natural, cu tente de alune de pădure, vanilie, ciocolată, portocale sau nuci dobândite în timpul păstrării sale, între 3 și 20 de ani, în butoaie de stejar caucazian, conform gsp.

Alashkert – FCSB //  Pentru o oră petrecută în Muzeul Ararat trebuie să plătiți 4.500 de drami, adică 40 de lei, iar la final fiecare vizitator primește două tipuri de coniac pe care să le deguste. Unul cu o vechime de trei ani, altul de 10

Fabrica e printre principalele locații din oraș! Președinții de stat ce vin în vizită oficială în Armenia nu rateză incursiunea în lumea butoaielor cu coniac fin. Nici actorii importanți și nici alte personalități marcante. Mai mult, fiecare primește cadou un butoi de brandy! Există aproape 50 de astfel de butoaie în pivnițele fabricii Ararat.

Alashkert – FCSB // Două dintre ele aparțin foștilor președinți ai României, Ion Iliescu și Traian Băsescu. Aroma fină de coniac se simte în orice colț! „Niciodată nu întârzia la cină, nu te abține să fumezi un trabuc hawaiian și să bei un coniac armenesc” este mesajul lui Winston Churchill, înrămat pe holurile fabricii, conform gsp.ro.

Sursa articol

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Sport

Cupa României: Programul complet al disputelor din 16-imi

redactie17/11/2020

Ajuns la 34 de ani, Rafael Nadal și-a anunțat prioritățile pentru finalul carierei

redactie17/11/2020

Dan Petrescu și motivul pentru care a spus că va pleca de la CFR Cluj

redactie17/11/2020

Cluj Napoca va găzdui anul viitor Campionatul European de atletism pe echipe

redactie17/11/2020

Circulație feroviară întreruptă între București și Timișoara, la Balota, unul dintre cele mai periculoase tronsoane de cale ferată

redactie16/11/2020

Antrenorul Răzvan Lucescu are Covid-19. El va intra în izolare. Echipa pe care o antrenează este decimată de coronavirus

redactie15/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.