Sport

Aur pentru România la Judo, la Campionatele Europene de seniori din Spania

Perechea Alina Zaharia-Alina Cheru a obţinut medalia de aur în proba neolimpică Ju no Kata! Competiția a avut loc în Las Palmas de Gran Canaria, care găzduiește ediția 2019 a campionatului european de Ju no Kata.

Un anunţ la fel de bun vine şi de la Cupa Europeană de juniori U21 de la Praga. Laris Borș a obținut aurul la categoria 66 de kilograme, iar Mircea Tomescu a câștigat medalia de argint la categoria 60 de kilograme. 

Las Palmas de Gran Canaria găzduiește ediția 2019 a campionatului european de judo kata, competiția urmând să se încheie mâine. Multiplele campioane europene, Alina Cheru și Alina Zaharia și-au reconfirmat valoarea, obținând un nou titlu de campioane europene, al nouălea până în prezent !
 
Cele două sportive sunt legitimate la Clubul Sportiv Municipal Pitești și sunt pregătite de Cornel Pălărie și Valentin Ioniță.
Laris a făcut ca imnul României sa se audă în sala de la Praga, iar tricolorul românesc sa fie ridicat cel mai sus.

Sportivul pregătit la Focsani de sensei Iulian Surla, Laris Borș (66kg) a câștigat finala cu Djoukaev Turpal(Fin), după ce a trecut in serii de Abasli David (Aze) si Semkov Stanislav (Ukr) si a primit la gat medalia de aur.

Sportivul pregătit la Focsani, de sensei Dumitru Zisu, Mircea Tomescu (60kg), a cedat în finala in fata lui Israelyan Yuri (Arm), după ce a trecut in serii de Wagenbichler Valentin (Aut) si Veredbya Oleg (Ukr) si a primit la gat medalia de argint.
 
Respect celor doi judoka, Laris Borș si Mircea Tomescu si senseilor Iulian Surla si Dumitru Zisu, dar și senseilor de la lotul național al României.

Sursa articol

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Sport

Cupa României: Programul complet al disputelor din 16-imi

redactie17/11/2020

Ajuns la 34 de ani, Rafael Nadal și-a anunțat prioritățile pentru finalul carierei

redactie17/11/2020

Dan Petrescu și motivul pentru care a spus că va pleca de la CFR Cluj

redactie17/11/2020

Cluj Napoca va găzdui anul viitor Campionatul European de atletism pe echipe

redactie17/11/2020

Circulație feroviară întreruptă între București și Timișoara, la Balota, unul dintre cele mai periculoase tronsoane de cale ferată

redactie16/11/2020

Antrenorul Răzvan Lucescu are Covid-19. El va intra în izolare. Echipa pe care o antrenează este decimată de coronavirus

redactie15/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.