Politic

Cine este politicianul premiat cu titlul de „Cetățean de rușine al orașului”

Gălățenii au acordat titlul de „Cetățean de rușine” unor politicieni pe care i-au votat. Pe primul loc, Nicolae Bacalbașa, în prezent deputat PSD de Galați, la primul mandat, după ce înainte a condus Consiliul Județean. Următorii în top sunt doi edili și un alt deputat, Eugen Durbacă, de la ALDE, venit din PSD, via fostul PC.

O asociație din Galați a acordat titlul de „Cetățean de rușine al orașului” unor persoane care au făcut municipiul de râs prin activitățile lor.

Este prima ediție a ineditului concurs care a fost câștigat de patru politicieni, propuși și votați de gălățeni.

Nominalizările au fost făcute de cetățeni, iar premiile au fost acordate în baza unui sondaj realizat pe Facebook de asociația „Curățăm Galațiul”.

Primul pe listă a fost deputatul PSD Nicolae Bacalbașa iar următorii în top sunt doi edili și un alt deputat, Eugen Durbacă, de la ALDE, venit din PSD, via fostul PC.

Ce scrie pe Diploma acordată de comunitatea gălățeană? 

„Pentru merite deosebite în activitatea depusă și ca recunoaștere a eforturilor susținute, comunitatea Curățăm Galațiul acordă, în semn de pioasă prețuire dlui Nicolae Bacalbașa acest modest semn de recunoștință. Fie ca, pe viitor, să fim scutiți! Așa să vă ajute electoratul!”

Așa cum autoritățile fac consultări publice pentru a identifica personalitățile care pot fi cetățeni de onoare, în mod similar gălățenii au putut nominaliza și apoi au votat pe cei care, în 2019, au făcut comunitatea de râs. Coincidență sau nu, cel care a primit cele mai multe voturi, parlamentarul PSD Bacalbașa, tocmai a fost amendat de CNCD pentru discurs de ură.În urma nominalizărilor și a voturilor exprimate de cetățeni, pe primele două poziții se află: Nicolae Bacalbașa și Picu Apostol Roman. Aplauze! Sau fluieraturi… În 2019 ei sunt cei care au făcut Galațiul de rușine. Cel mai mult, pentru că lista nu se oprește la cei doi. Pe următoarele două poziții se află primarul Pucheanu și Eugen Durbacă”, au anunțat organizatorii concursului „Cetățean de rușine al orașului”.

Nicolae Bacalbașa este cunoscut pentru desele sale derapaje și un limbaj suburban, în special în Parlament. Cel mai recent în vara acestui an. El a fost amendat „pentru „discurs de ură”, cu 2.000 de lei de Consiliul pentru Combaterea Discriminării. Bacalbașa a fost sancționat de CNCD pentru că i-a spus, la finalul lunii august, deputatului USR Stelian Ion că este „untermensch” – termen utilizat de naziști pentru „non-arieni”, cât și pentru alte afirmații similare făcute la o televiziune din Galați.

Asociația gălățeană a anunțat că va acorda în fiecare an titluri celor care au făcut orașul de rușine. 

Cetățenii sunt rugați să popularizeze acest concurs astfel încât toată lumea să știe ce au făcut în ultimul an persoanele publice, mai spun cei din asociația din Galați.

Sursa articol

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politic
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Politic

Marcel Ciolacu a trimis o solicitare partidelor parlamentare de a adopta de urgenţă un Pact pentru Sănătate

redactie17/11/2020

Circul provocat de USR în Parlament: gesturi obscene, proteste, scandaluri și legi pentru companii

redactie17/11/2020

Violeta Alexandru: Statul a plătit 41,5% din salarii pentru 600.000 de români

redactie17/11/2020

Reacția liberalilor după decizia CCR în cazul lui Florin Iordache: Curtea a făcut, din nou, jocul politic al PSD

redactie17/11/2020

Ce s-a discutat la ultima ședință de la Cotroceni. Iohannis: Vom reconstrui tot sistemul sanitar din temelii

redactie17/11/2020

Nicuşor Dan: Nu mai există întârzieri în anchetele epidemiologice desfăşurate de către DSP București

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.