Politic

Gușă: „În Republica Moldova e Rusia, iar România a pierdut”

Consultantul politic Cozmin Gușă a declarat că România a pierdut total în lupta pentru Republica Moldova, pavând astfel drumul Moscovei în inima fraților de peste Prut.

„Suntem o țară NATO care are la graniță Rusia. Avem un guvern de paie al Maiei Sandu, care la prima acțiune împotriva Moscovei, va fi picat. În Republica Moldova e Rusia, iar România a pierdut. Prima cauză e lipsa de patriotism, pentru că trebuia să avem oameni în instituții care să ne reprezinte. Avem peste un milion de români în Republica Moldova, ar fi trebuit să ne intereseze acest aspect. Cred că SUA a monitorizat evenimentele, România n-a făcut nimic, au ieșit europenii, iar SUA a acceptat situația. Trebuia să stăm la masă, să ne apărăm frații de peste Prut. Îl cunossc pe Plahotniuc, politician care a fost creat de statul Român. Patidul lui Plahotniuc are protocol de colaborare cu PSD, iar cel mai mare partid românescu nu a făcut nimic. Niciun partid n-a făcut nimic, de fapt. Proiectul unionist între România și Moldova a căzut. Rusia este în interior, fără să se tragă niciun foc.

Aici a fost un joc de complicitate ruso-german, cu acordul SUA, pentru că România n-a avut nimic de zis. Astăzi, Duma de stat a denunțat tratatul de neproliferare nucleară, adică nu mai este niciun protocol între Rusia și SUA. Dintr-o dată, acest tratat nu mai există și parcă suntem într-un soi de nou Război Rece.

Avem granița de la Prut care ia foc. Toată puterea e concentrată la Dodon, care ia notițe de la Putin. Astăzi s-a votat să nu se ancheteze sursa finanțărilor partidului lui Dodon. Asta e democrație? Nu! Iar ăsta e doar începutul. S-a schimbat harta strategică a Europei! Rusia este la Prut! Nu la Donețk, în Ucraina. Președintele Dodon are armata si toate forțele pe mână. Iar România se va preocupa de alegeri și de partidele aflate în tranziție. Dacă din partea de Vest ungurii vor începe mai dur și vom fi prinși într-un fel de clește? Dacă faptul că nu mai avem oameni politici de anvergură a fost o acțiune concertată? Dacă prin ascensiunea lui Dragnea s-a vrut punerea pe butuci a PSD? Nu avem oameni politici care să vorbească cu omologii lor, un om politic care să fie egalul celor din Vest.

Am avut un potențialu geo politic al graniței NATO cu Rusia, dar n-am reușit să-l valorificăm. Rusia este în plină expansiune alături de China, în Europa”, și-a încheiat intervenția consultantul politic.

Sursa articol

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politic
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Politic

Marcel Ciolacu a trimis o solicitare partidelor parlamentare de a adopta de urgenţă un Pact pentru Sănătate

redactie17/11/2020

Circul provocat de USR în Parlament: gesturi obscene, proteste, scandaluri și legi pentru companii

redactie17/11/2020

Violeta Alexandru: Statul a plătit 41,5% din salarii pentru 600.000 de români

redactie17/11/2020

Reacția liberalilor după decizia CCR în cazul lui Florin Iordache: Curtea a făcut, din nou, jocul politic al PSD

redactie17/11/2020

Ce s-a discutat la ultima ședință de la Cotroceni. Iohannis: Vom reconstrui tot sistemul sanitar din temelii

redactie17/11/2020

Nicuşor Dan: Nu mai există întârzieri în anchetele epidemiologice desfăşurate de către DSP București

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.