Sport

Motivul incredibil pentru care Simona Halep nu merge la emisiunile TV din România

Simona Halep

Simona Halep

Simona Halep nu a fost văzută prea des în studiurile TV din România. Care este motivul?

Simona Halep a refuzat în repetate rânduri să meargă la emisiuni şi să ofere interviuri. Invitaţiile au fost numeroase, oamenii din televiziuni au insistat, dar sportiva nu a cedat deloc, informează revista OK.

În schimb, cel care a apărut în studiourile TV a fost antrenorul Simonei Halep, Gabriel Dobre. Invitat la o emisune TV, Gabriel Dobre a dezvăluit care este motivul pentru care Simona Halep refuză apariţiile în emisiunile TV din România.

„Eu nu ştiam chestia asta, că Simona n-a fost niciodată la o televiziune în România. Şi chiar le-am spus oamenilor de la o altă televiziune că o s-o-ntreb, că eu nu ştiu motivul. I-am întrebat: Ştiţi cumva dumneavoastră care este motivul?. Ei au spus că nu şi că, dacă eu aflu, să le spun. Şi chiar aseară am vorbit cu ea şi am întrebat-o şi mi-a spus: Da, şi n-o să mă duc niciodată, pentru că aceşti oameni jignesc persoana, nu comentează rezultatul. Un lucru care, dacă stau să mă gândesc un pic, este foarte adevărat. Tu, ca om, nu te schimbi sau nu devii mai bun jucând bine sau devii mai prost jucând prost.

Un fan adevărat, după mine, sau un jurnalist care îşi face treaba foarte bine trebuie să înţeleagă fenomenul. Nici Simona şi niciun sportiv n-are vreo problemă să i se comenteze negativ rezultatul în sine: da, nu te-ai mişcat sau poate n-ai avut energia necesară sau ai luat nişte decizii greşite, dar nu ataci persoana şi n-o jigneşti. Asta este ceea ce le-aş transmite”, a declarat antrenorul Simonei Halep.

Sursa articol

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Sport

Cupa României: Programul complet al disputelor din 16-imi

redactie17/11/2020

Ajuns la 34 de ani, Rafael Nadal și-a anunțat prioritățile pentru finalul carierei

redactie17/11/2020

Dan Petrescu și motivul pentru care a spus că va pleca de la CFR Cluj

redactie17/11/2020

Cluj Napoca va găzdui anul viitor Campionatul European de atletism pe echipe

redactie17/11/2020

Circulație feroviară întreruptă între București și Timișoara, la Balota, unul dintre cele mai periculoase tronsoane de cale ferată

redactie16/11/2020

Antrenorul Răzvan Lucescu are Covid-19. El va intra în izolare. Echipa pe care o antrenează este decimată de coronavirus

redactie15/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.