Politic

Orban: „Dăncilă s-a putea să plece în SUA premier și să se întoarcă simplu cetățean”

Președintele PNL lansează un atac furibund la adresa premierului Dăncilă de pe platourile emisiunii „Legile Puterii” de la Realitatea TV. „S-ar putea să plece premier şi să se întoarcă simplu cetăţean. Nu ştiu ce caută în SUA”, se întreabă liderul liberal.

„S-ar putea să plece premier şi să se întoarcă simplu cetăţean. Nu ştiu ce caută în SUA. În loc să îi răsplătească pe oamenii corecți, guvernul ce face? Pleaca la New York! Oare ce face acolo, că n-am văzut nicio vizită oficială. Dacă pleacă într-o vizită în care nu are întâlniri oficiale, trebuie să-și plătească excursia, fiindcă probabil pleacă acolo ca turist. Președintele Iohannis s-a întâlnit cu aporape tot Guvernul SUA! Dăncilă de ce pleacă în Statele Unite?”, se întreabă Orban.

Legat de moțiunie, Orban este ferm convins că va trece, chiar dacă recunoaște că Opoziția încă nu s-a pus de comun acord pe această temă.

„Nu pot să anunţ o dată atâtat timp cât nu decidem de comun acord toţi participanţii la moţiune. În ceea ce ne priveşte pe noi suntem pregătiţi. Toţi parlamentarii PNL au interdicţie să plece pe 20 noiembrie şi dacă sunt aleşi care pleacă în deplasări externe sunt obligaţi să se întoarcă când stabilim data moţiunii. Am luat decizia clară câne lipseşte de la moţiune în afara PNL. De asemenea, al luat decizia să votăm la vedere şi cine nu va vota la vedere e în afara PNL”, a afirmat Ludovic Orban, miercuri seară, la Realitatea Tv.

Orban consideră că premierul a căpătat din tupeul și obrăznicia creatorului ei, Liviu Dragnea.

„Dragnea este creatorul ei. Ea a fost scoasă din joben de Liviu Dragnea și pusă în această funcție”, a declarat Orban la Realitatea TV.

„Aproape 80% din populație e impotriva ei și a acutalului guvern. O și înțeleg pe Dăncilă, pentru că ea trebuie să fie cu ochii în toate părțile, fiindcă e o intreagă competiție, iar ce văd eu e un PSD complet debusolat.

„Nu vi se pare mai mult decât o coincidență faptul că președintele CCR se întâlnește înainte cu domnul Florin Iordache? Președintele țării poate să refuze interimari, să refuze numirea unor miniștrii la propunerea premierului. Nu există termenul de 45 de zile, e scos din burtă. După opinia, nu numai a mea, prezența în fața Parlamentului trebuie făcută de îndată”, a mai spus Ludovic Orban la RealitateaTV. 

Sursa articol

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politic
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Politic

Marcel Ciolacu a trimis o solicitare partidelor parlamentare de a adopta de urgenţă un Pact pentru Sănătate

redactie17/11/2020

Circul provocat de USR în Parlament: gesturi obscene, proteste, scandaluri și legi pentru companii

redactie17/11/2020

Violeta Alexandru: Statul a plătit 41,5% din salarii pentru 600.000 de români

redactie17/11/2020

Reacția liberalilor după decizia CCR în cazul lui Florin Iordache: Curtea a făcut, din nou, jocul politic al PSD

redactie17/11/2020

Ce s-a discutat la ultima ședință de la Cotroceni. Iohannis: Vom reconstrui tot sistemul sanitar din temelii

redactie17/11/2020

Nicuşor Dan: Nu mai există întârzieri în anchetele epidemiologice desfăşurate de către DSP București

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.