Politic

Paul Stănescu explică de ce și-a dat demisia din funcția deținută în PSD

Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, a declarat, vineri, că şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte executiv interimar al partidului din „motive personale”.

„Din motive personale mi-am dat demisia din funcţia de preşedinte executiv interimar”, a spus Stănescu, vineri, după şedinţa conducerii PSD.

Întrebat dacă decizia privind organizarea rapidă a unui Congres al partidului l-a determinat să-şi dea demisia, el a răspuns: „Nu neapărat”.

„Eu vedeam o altă desfăşurare a parcursului alegerilor din partid, aşa cum am zis public. Am zis că ar trebui să avem un Congres cât se poate de repede pentru modificarea statutului şi alegerea candidatului PSD pentru funcţia prezidenţială, apoi să organizam un Congres de alegeri pentru conducerea partidului, dar în condiţii de linişte. Ne-am precipitat puţin”, a explicat Stănescu.

El a confirmat că Viorica Dăncilă l-a anunţat de joi seară că va propune acest lucru în Comitetul Executiv Naţional, adăugând că şi-a exprimat dezacordul faţă de această variantă.

Paul Stănescu a spus că nu va candida la funcţia de preşedinte al PSD. El a completat că este posibil să-şi depună candidatura pentru o funcţie de vicepreşedinte al partidului.

În opinia sa, ar fi „foarte bine” dacă premierul ar fi şi preşedintele partidului.

„Ar fi foarte bine dacă premierul ar fi şi preşedintele partidului. Ar fi un lucru bun, nu ar fi un lucru rău, dar nu neapărat”, a susţinut preşedintele PSD Olt.

Din punctul lui vedere, alegerea preşedintelui PSD ar trebui făcută aşa cum se alege Papa.

„Am spus de mai multe ori acest lucru – ar trebui preşedintele PSD ales exact cum se alege Papa, când a ieşit fum alb. Ne strângem cu toţii şi acela ar trebui să fie. Din păcate, nu se întâmplă aşa, eu spun ce mi-aş dori”, a spus Stănescu.

Viorica Dăncilă: Paul Stănescu a demisionat din motive personale, îmi pare rău

Senatorul Paul Stănescu a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al PSD din motive personale, a declarat, vineri, preşedintele interimar al partidului, Viorica Dăncilă, care a susţinut că a încercat să îl facă să se răzgândească.

„Într-un partid este obişnuit ca să nu avem acelaşi punct de vedere, doar există democraţie, fiecare ne putem exprima punctul de vedere şi cred că aşa este normal. Faptul că Paul Stănescu şi-a dat demisia – mie îmi pare rău, am încercat să-l conving să nu-şi dea demisia. Paul Stănescu a spus că din motive personale, dar va activa în PSD. Este un membru vechi, este o persoană care iubeşte foarte mult acest partid„, a afirmat Dăncilă la finalul reuniunii Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Potrivit premierului, atât Paul Stănescu, cât şi Gabriela Firea sunt oameni de valoare. „Trebuie să facem echipă şi să ne pregătim pentru următoarele alegeri”, a adăugat liderul interimar al PSD.

Întrebată dacă Paul Stănescu a demisionat în semn de protest faţă de faptul că e prea devreme pentru un congres al PSD, Viorica Dăncilă a spus: „Nu a spus aşa ceva Paul Stănescu. A spus că pleacă din motive personale. Eu mă bazez pe Paul Stănescu. Am vorbit şi aseară. Astăzi am aflat de decizia domniei sale. Aseară nu ştiam că Paul Stănescu îşi dă demisia„.

Sursa: agerpres.ro

Sursa articol

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politic
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Politic

Marcel Ciolacu a trimis o solicitare partidelor parlamentare de a adopta de urgenţă un Pact pentru Sănătate

redactie17/11/2020

Circul provocat de USR în Parlament: gesturi obscene, proteste, scandaluri și legi pentru companii

redactie17/11/2020

Violeta Alexandru: Statul a plătit 41,5% din salarii pentru 600.000 de români

redactie17/11/2020

Reacția liberalilor după decizia CCR în cazul lui Florin Iordache: Curtea a făcut, din nou, jocul politic al PSD

redactie17/11/2020

Ce s-a discutat la ultima ședință de la Cotroceni. Iohannis: Vom reconstrui tot sistemul sanitar din temelii

redactie17/11/2020

Nicuşor Dan: Nu mai există întârzieri în anchetele epidemiologice desfăşurate de către DSP București

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.