Monden

Povestea terifiantă a celui mai sadic criminal şi violator. Ce au găsit în „camera cu jucării”

Povestea terifiantă a celui mai sadic criminal şi violator. Ce se întâmpla în "camera cu jucării"

Povestea terifiantă a celui mai sadic criminal şi violator. Ce se întâmpla în „camera cu jucării”

Povestea terifiantă a celui mai sadic criminal şi violator. Ce se întâmpla în "camera cu jucării"Povestea terifiantă a celui mai sadic criminal şi violator. Ce se întâmpla în "camera cu jucării"Povestea terifiantă a celui mai sadic criminal şi violator. Ce se întâmpla în "camera cu jucării"

A abuzat sexual şi a ucis peste 60 de femei, fără pic de remuşcare. Nimic nu părea să-i stăvilească pornirile animalice. Pentru a-şi duce la capăt cele mai halucinante metode de tortură, bărbatul a amenajat o „cameră cu jucării”, aşa cum îi spunea el, în care a adunat, într-o ordine bine pusă la punct, după cum se lăuda, instrumentele de tortură. Aceasta este povestea unui criminal care a îngrozit lumea! Ai curaj s-o citeşti? Atenţie, detaliile sunt şocante şi te pot afecta emoţional!

David Parker Ray, rămas în istorie sub numele de „Ucigaşul din camera cu jucării”, este, poate, cel mai sadic criminal şi violator în serie.

În copilărie, a fost abuzat sexual chiar de tatăl său. Atât acasă, cât şi la şcoală, copiii de vârsta lui îl torturau psihic.


Poliţiştii şi criminaliştii care au investigat ororile comise de acesta au susţinut că traumele din copilărie i-au marcat atât de tare existenţa, încât, încă de la o vârstă fragedă, a ajuns să-şi urască de moarte semenii. De la simpla „dorinţă” de a face rău, aşa cum a mărturisit, ulterior, la agresiuni şi crime înfiorătoare a fost doar un pas. Pe care l-a făcut fără pic de remuşcare.

Pentru a-şi pune în practică cele mai îngrozitoare fantezii sexuale, acesta a cheltuit în jur de 100.000 de dolari pentru a izola fonic un camion achiziţionat special. Ulterior, l-a „echipiat” cu instrumente de tortură inimaginabile, cu care obişnuia să-şi schingiuiască victimele: cătuşe, bice, fierăstraie, cuţite, dispozitive de îndepărtat oasele şi câte şi mai câte… I-a spus, paradoxal, „camera cu jucării”. Jucăriile lui…

Printre victimele sale se aflau şi femei cu care acesta începea aşa-zise „poveşti de dragoste”. După ce le momea cu daruri şi vorbe alese, bărbatul le ducea în „camera cu jucării”, unde le tortura până îşi dădeau ultima suflare. Ulterior, s-a aflat că, de multe ori, îşi invita şi prietenii la orgii. Crimele, însă, erau comise de el.

Mergea atât de departe cu tortura, încât, înainte de a-şi ucide victimele, le forţa să asculte înregistrări audio de la crimele anterioare.

De-a lungul timpului, au existat şi femei care au reuşit să evadeze din „camera cu jucării”, însă drogurile administrate de acesta au fost atât de puternice, încât victimelor le-a fost imposibil să-şi amintească ce se întâmplase cu ele.

Soarta a făcut ca, înainte să fie condamnat pentru crimă, Ray să moară din cauza unui atac de cord.

Sursa articol

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Monden
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Monden

Caricaturist român renumit, mort din cauza COVID-19

redactie09/11/2020

Vedetă TV din România, desfigurată într-un magazin din Capitală

redactie08/11/2020

FOTO-VIDEO Pagube de milioane de euro la vila arsă a lui Irinel Columbeanu

redactie03/11/2020

Doliu în lumea filmului. Un mare actor, împușcat mortal 

redactie01/11/2020

Doliu în lumea filmului. Un mare actor, împușcat mortal 

redactie01/11/2020

Drama neștiută a actorului Sean Connery: se lupta cu o boală gravă. „În ultima vreme, nici nu mai putea să vorbească” 

redactie31/10/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.