Sport

PRO TV, dat în judecată? Anunț important în media românească

„CSA Steaua va da în judecată televiziunea ProTV, deși nu postul românesc a produs meciul Alashkert – FCSB 0-3, din turul II al preliminariilor Europa League”, susține gsp.ro.

Totul a pornit de la faptul că pe grafica televiziunii PRO TV a apărut numele Steaua în dreptul oaspeților.

Drept urmare, Steaua a emis azi un comunicat prin care anunță că a emis o sesizare către Consiliul Național al Audiovizualului după Alashkert – FCSB.

CSA Steaua susține că ProTV a încălcat legea pentru că a folosit în grafica meciului numele de „Steaua” și „Ste” cu referire la formația FCSB

„Urmare a încălcării dispozițiilor art. 3 alin. 2 din Legea 504/2002 de către postul PRO TV atât cu ocazia transmiterii meciului de fotbal din data de 25.07.2019 disputat între formațiile ALASHKERT și FCSB, cât și în știrile sportive din ziua de 26.07.2019 prin folosirea în grafica meciului, indicat anterior, denumirea „STEAUA” și „STE” cu referire la formația FCSB, Clubul Sportiv al Armatei “Steaua București” a înaintat astăzi o sesizare către Consiliului Național al Audiovizualului prin care solicită dispunerea măsurilor necesare, conform legislației în vigoare pentru nerespectarea deciziei nr. 3425/03.12.2014 pronunțată în dosarul nr. 42805/3/2011.

De asemenea, am reiterat faptul că această situație se perpetuează cu toate că, încă din anul 2017 CNA a transmis radiodifuzorilor o adresă de atenționare prin care le-a reamintit obligația de a asigura informarea corectă a publicului, conform prevederilor legislației audiovizualului în vigoare și a deciziilor ÎCCJ nr. 3425/2014 și a CAB 989A/2016. Postul de televiziune PRO TV nu este la prima abatere de acest gen iar ultima somație publică în acest sens primită de postul PRO TV a fost în luna ianuarie 2019, conform răspunsului C.N.A. nr. 3891RF/15.01.2019”, se arată în comunicatul CSA STEAUA.

Totuși, din comunicatul CSA Steaua, prezentat mai sus, nu reiese ceea ce susține gsp.ro.

NU PROTV A PRODUS MECIUL

Totuși, deși ProTV a transmis meciul în România, de producție s-a ocupat televiziunea publică din Armenia. Astfel, armenii sunt cei care au folosit numele de Steaua pe grafică, nu postul românesc.

Sursa articol

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Sport

Cupa României: Programul complet al disputelor din 16-imi

redactie17/11/2020

Ajuns la 34 de ani, Rafael Nadal și-a anunțat prioritățile pentru finalul carierei

redactie17/11/2020

Dan Petrescu și motivul pentru care a spus că va pleca de la CFR Cluj

redactie17/11/2020

Cluj Napoca va găzdui anul viitor Campionatul European de atletism pe echipe

redactie17/11/2020

Circulație feroviară întreruptă între București și Timișoara, la Balota, unul dintre cele mai periculoase tronsoane de cale ferată

redactie16/11/2020

Antrenorul Răzvan Lucescu are Covid-19. El va intra în izolare. Echipa pe care o antrenează este decimată de coronavirus

redactie15/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.