Politic

PSD, răspuns pentru Iohannis:”Nu vom cădea în capcană”

Președintele Consiliului Național PSD, Mihai Fifor, a trimis un răspuns tăios pentru președintele Iohannis, în contextul în care acesta acuza PSD că vrea boicotarea implementării referendumului pentru justiției. PSD susține că va semna acordul cu șeful statului, dar pune condiții.

PSD nu cade in capcana presedintelui Klaus Iohannis si va susține Pactul politic propus de acesta, doar daca va fi construit în avantajul cetățenilor României! Condițiile PSD, transmise deja Președintelui României, în vederea semnării unui Acord Politic Național, întăresc și oferă substanță unui demers care TREBUIE sa fie în avantajul cetățenilor.

Referendumul votat în 26 Mai de populație nu poate și nu trebuie sa fie negociat între politicieni. De ce pune președintele Iohannis rezultatele referendumului intr-un document care sa fie negociat de partide? Vointa romanilor nu este negociabila. PSD va transpune rezultatul referendumului în legislație și nu va tergiversa rezultatul din 26 Mai, așa cum face președintele.

Un acord politic pentru consolidarea parcursului european al României nu are cum sa nu includă elemente esențiale, precum necesitatea unei Europe cu o singura viteză sau eliminarea dublului standard, așa cum PSD a propus deja. Conditiile noastre rămân aceleași și suntem dispuși sa sprijinim doar un Pact in favoarea României ! PSD este singurul partid care a propus o lista de principii care sa fie incluse in Pact. Președintele Iohannis nu s-a pronuntat încă asupra lor. Asteptam sa motiveze de ce nu accepta propuneri in avantajul României. De ce nu vrea președintele Iohannis sa avem o Europa cu o singura viteza? De ce nu vrea eliminarea standardelor duble ? Sunt întrebări la care așteptăm răspuns.

Cat privește blocajul votului din Diaspora, cheia este la Klaus Iohannis! În calitate de șef al diplomației române, șeful statului le poate solicita ambasadorilor, numiți chiar de dânsul, să identifice de urgență locuri noi pentru organizarea de secții de votare pentru viitoarele alegeri. Guvernul României va aproba imediat aceste propuneri ale ambasadorilor numiți de președintele Klaus Iohannis. PSD îi solicită Presedintelui României sa se implice in mod real pentru românii din Diaspora, nu doar să își atace adversarii politici. Cade in sarcina dansului sa centralizeze si sa le ceara ambasadorilor necesarul de sectii suplimentare (inclusiv amplasarea acestora). Guvernul va finanta si va asigura organizarea lor !

Sursa articol

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politic
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Politic

Marcel Ciolacu a trimis o solicitare partidelor parlamentare de a adopta de urgenţă un Pact pentru Sănătate

redactie17/11/2020

Circul provocat de USR în Parlament: gesturi obscene, proteste, scandaluri și legi pentru companii

redactie17/11/2020

Violeta Alexandru: Statul a plătit 41,5% din salarii pentru 600.000 de români

redactie17/11/2020

Reacția liberalilor după decizia CCR în cazul lui Florin Iordache: Curtea a făcut, din nou, jocul politic al PSD

redactie17/11/2020

Ce s-a discutat la ultima ședință de la Cotroceni. Iohannis: Vom reconstrui tot sistemul sanitar din temelii

redactie17/11/2020

Nicuşor Dan: Nu mai există întârzieri în anchetele epidemiologice desfăşurate de către DSP București

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.