Unde greşeşti când faci cartofi piure?
1. Foloseşti un singur fel de cartofi
Când faci piure, foloseşte, în proporţii egale, cartofi săpunari, cu miez alb-roz, şi cartofi făinoşi, cu un conţinut minim de apă şi mult amidon.
Amidonul va absorbi untul şi smântâna, asigurând cartofilor acea textură moale şi pufoasă. Cartofii săpunari sunt foarte aromaţi, dar, folosiţi singuri, piureul va fi apos şi lipicios.
Citeşte continuarea aici.
SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT
ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!
Servicii de arhivare fizica
Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!
Facebook
LinkedIn
RSS