Prahova

Cât de periculoasă este, de fapt, zeama de varză murată pentru sănătate

Varza murată este nelipsită din cămara gospodinelor, poate fi consumată ca atare sau ca şi garnitură la diverse mâncăruri.

Atât varza murată dar şi celebra zeamă de varză conţine foarte multe vitamine şi nutrimenţi benefici sănătăţii tale printre care amintim vitamina U, o vitamină cu acţiune anti-ulceroasă. de regulă această vitamină din varză se distruge prin procesul de fierbere, însă atunci când varza se murează această vitamină se păstreză.

Varza este indicată inclusiv în curele de slăbire deoarece stimulează arderile grăsimilor şi ajută la normalizarea apetitului indiferent dacă o consumi crudă sau murată.

Dacă faci paret din categoria de oameni hipotensivi atunci chiar este recomandat să consumi un pahar de zeamă de varză murată, consumată mai multe zile la rând aceasta te va ajuta să îţi reglezi şi tranzitul digestiv, evitând cu succes constipaţia.

Îţi oferă un adevărat efect detoxifiant şi în acelaşi timp te ajută să îţi menţii sistemul imunitar puternic. Sărurile şi mineralele din compoziţia sa te vor ţine departe de infecţiiile respiratorii.

Atenţie la zeama de varză acră!

Deşi este considerată ca fiind un adevărat medicament al naturii şi nu prezintă contraindicaţii, nu se poate spune acelaşi lucru şi despre zeama de varză acră, şi asta din cauza cantităţii mari de sare care poate înrăutăţi starea de sănătate.

Datorită procesului de fermentaţie, zeama de varză este foarte acidă, astfel că dacă ai probleme la nivelul stomacului mai ales gastrită sau ulcer, atunci consumul de varză acră ar trebui evitat.

Este posibil ca în unele cazuri organismul uman să resimtă ameliorare dar şi cazuri în acre aceasta să intensifice arsurile la nivelul stomacului.

Sursa articol

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prahova
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Prahova

Incendiu la un service auto din Breaza. Mai multe butelii cu oxigen se află în încăperea cuprinsă de flăcări

Stirile PH19/03/2021

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

Setul integral de restricții, adoptat oficial: Creșele, școlile și grădinițele se închid, revine munca de acasă, circulația pe timp de noapte e interzisă, programul mall-urilor și magazinelor e permis doar până la ora 21.00

Stirile PH06/11/2020

Ploieşti: Asistaţi social, revoltaţi că au fost cooptaţi în programul curăţenie generală început în oraş

Stirile PH04/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.