Sport

„Mesajul zilei de 1 Decembrie trebuie să fie întordeauna unul de unitate”. Ce transmite Armatei un fost ministru al Apărării

România nu reprezintă o sumă de indivizi, ci un popor mândru de istoria sa, spune fostul ministru și vicepremier, care își reafirmă respectul pentru militarii români „care îşi fac datoria faţă de ţară sub Drapel, în teatrele de operaţii”.

„De Ziua Nationala le spun “La multi ani!” tuturor romanilor!

Mesajul zilei de 1 Decembrie trebuie sa fie intordeauna unul de unitate. Trebuie să credem în destinul nostru şi sa privim cu incredere spre viitorul tarii noastre. Avem datoria să arătăm că România nu reprezintă o sumă de indivizi, ci un popor mândru de istoria sa, un neam a cărui demnitate, echilibru şi respect faţă de valorile fundamentale au fost câştigate prin sacrificii însemnate. Pentru împlinirea idealurilor naţionale, şi-au sacrificat viaţa eroii noştri, pe care nu îi vom uita niciodată. Românii au reuşit mereu să treacă peste momentele grele cu fruntea sus, să depăşească obstacole considerate de netrecut. Din respect pentru trecut şi din datorie pentru viitor, românii trebuie să fie uniţi, hotărâţi şi solidari.

Am tot respectul pentru militarii români care îşi fac datoria faţă de ţară sub Drapel, în teatrele de operaţii, precum si pentru toti cei care au facut-o de-a lungul timpului.

Felicit si urez sanatate intregului personal activ si in rezerva al Armatei, care veghează, sub puterea jurământului de credinţă faţă de Patrie, asupra romanilor din tara si de pretutindeni!

La multi ani, dragi romani! La multi ani, Romania!”, a scris Gabriel Oprea pe pagina sa de Facebook.

Sursa articol

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Sport

Cupa României: Programul complet al disputelor din 16-imi

redactie17/11/2020

Ajuns la 34 de ani, Rafael Nadal și-a anunțat prioritățile pentru finalul carierei

redactie17/11/2020

Dan Petrescu și motivul pentru care a spus că va pleca de la CFR Cluj

redactie17/11/2020

Cluj Napoca va găzdui anul viitor Campionatul European de atletism pe echipe

redactie17/11/2020

Circulație feroviară întreruptă între București și Timișoara, la Balota, unul dintre cele mai periculoase tronsoane de cale ferată

redactie16/11/2020

Antrenorul Răzvan Lucescu are Covid-19. El va intra în izolare. Echipa pe care o antrenează este decimată de coronavirus

redactie15/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.