Politic

Restricții rutiere în weekend pentru parada de 1 Decembrie, din București. Pe unde nu se circulă

Astfel, pentru asigurarea unui trafic rutier fluent si in conditii de siguranta, pentru efectuarea antrenamentelor generale si pentru parada militara, in zilele de 30 noiembrie, respectiv 1 decembrie 2019, traficul rutier va fi restrictionat dupa cum urmeaza:

– intre orele 04:00 – 15:00, va fi inchisa circulatia pe axul central si banda I pe Sos. Kiseleff, intre Piata Presei Libere si Arcul de Triumf si benzile I si II (locala) pe Sos. Bucuresti-Ploiesti, sensul de mers Piata Presei Libere catre Fantana Miorita, precum si pe benzile III si IV pe Sos. Bucuresti-Ploiesti, sensul de mers Fantana Miorita catre Piata Presei Libere. De asemenea, va fi restrictionat traficul rutier si in Pasajul Presei Libere, pe sensul de deplasare dinspre Piata Presei Libere catre Arcul de Triumf, traficul rutier fiind dirijat prin breteaua care accede in Piata Montreal.

– intre orele 07:00 – 15:00, va fi inchisa total circulatia (gradual, in functie de momentul sosirii tehnicii militare pentru parada) pe Sos. Kiseleff intre Piata Presei Libere si intrarea in Piata Victoriei, pana la semaforul care face legatura cu Bd. Aviatorilor si Str. Paris, pe strazile adiacente, precum si pe Str. Al. Constantinescu, intre Bd. Marasti si Arcul de Triumf, Bd. Maresal Averescu intre bd. Marasti si Arcul de Triumf, Bd. Constantin Prezan, intre Piata Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle, Str. Primo Nebiolo, Str. Arh. Ion Mincu, Str. Docentilor si pe Str. Barbu Delavrancea. De asemenea, traficul rutier va fi restrictionat temporar si pe Bd. Poligrafiei, Bd. Marasti si Str. Clucerului, pe durata deplasarii tehnicii si personalului.

– tot intre orele 07:00 – 15.00, traficul rutier va fi restrictionat temporar si pe urmatoarele artere: Str. Boiangiu Radu, Str. Serdarului, Str. Postelnicului, Str. Stolnicului, Str. Nicolae Racota, Intrarea Setrarului, Str. Paharnicului, Str. Pivnicerului, Bd. Beijing si Bd. Aviatorilor, banda I de circulatie de la sensul giratoriu Monumentul Crucea Secolului pana la Piata Charles de Gaulle, sensul de mers catre Piata Charles de Gaulle;

– intre orele 07:00 – 15:00, va fi inchisa circulatia si pe banda I de pe Bd. Ion Mihalache, ambele sensuri de mers, tronsonul cuprins intre Bd. Nicolae Titulescu si intersectia cu Str. Turda.

De asemenea, pentru pregatirea paradei militare se vor desfasura si urmatoarele activitati:

– pana pe 1 decembrie, ora 15:00, vor fi rezervate parcarile din Parcul Herastrau, aferente Berariei H si Clubului BOA;

– pana pe 1 decembrie, ora 20:00, se va rezerva alveola statiei S.T.B. din Piata Arcul de Triumf, sensul de mers dinspre Bd. Constantin Prezan catre Piata Presei Libere.

– pana pe 1 decembrie, ora 15:00, se va interzice stationarea autovehiculelor pe Aleea Pescarus, intre Intrarea Pescarus si Restaurant Pescarus, cat si in alveolele de pe Sos. Kiseleff, in zona Monumentului Infanteriei.

– in ziua de 30 noiembrie a.c., incepand cu ora 12:00, pana la data de 1 decembrie, ora 12:00, se va interzice stationarea autovehiculelor in zona adiacenta Fantanii Zodiac, de la intrarea principala in Parcul Carol I.

– in ziua de 30 noiembrie a.c., incepand cu ora 09:00, pana pe 1 decembrie, ora 20:00, va fi restrictionat traficul rutier pe str. A. Constantinescu, banda I, sensul de mers dinspre Arcul de Triumf catre Manastirea Casin si pe Sos. Kiseleff, banda I, pe sensul de mers dinspre Piata Presei Libere catre Arcul de Triumf, si incepand cu ora 14:00, benzile I si II, din Piata Arcului de Triumf sensul de mers dinspre Bd. Ctin. Prezan catre Piata Presei Libere;

– pana pe 1 decembrie, ora 15:00, se va restrictiona traficul rutier pe Bd. Aviatorilor, pe banda I de circulatie, dinspre Bd. Beijing catre Str. Arh. I. Mincu si la necesitate, banda I pe sensul de mers dinspre Str. Arh. I. Mincu catre Bd. Beijing, precum si pe breteaua adiacenta Bd. Aviatorilor, (respectiv Parcului Herastrau), intre rondul Pescarus si Piata Charles de Gaulle.

Iata si ce rute ocolitoare recomanda Brigada Rutiera:

1. Sos. Bucuresti-Ploiesti – Piata Presei Libere – Piata Montreal – Bd. Marasti – Str. Alexandru Constantinescu – Piata Domenii – Bd. Ion Mihalache;

2. Sos. Bucuresti-Ploiesti – Piata Presei Libere – Piata Montreal – Bd. Marasti – Bd. Maresal Averescu – Str. Turda – Podul Grant;

3. Piata Victoriei – Bd. Aviatorilor – Bd. Nicolae Caramfil – Bd. Aerogarii – DN1;

4. Sos. Stefan cel Mare – Str. Barbu Vacarescu – Bd. Aerogarii – D.N.1.

Sursa articol

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politic
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Politic

Marcel Ciolacu a trimis o solicitare partidelor parlamentare de a adopta de urgenţă un Pact pentru Sănătate

redactie17/11/2020

Circul provocat de USR în Parlament: gesturi obscene, proteste, scandaluri și legi pentru companii

redactie17/11/2020

Violeta Alexandru: Statul a plătit 41,5% din salarii pentru 600.000 de români

redactie17/11/2020

Reacția liberalilor după decizia CCR în cazul lui Florin Iordache: Curtea a făcut, din nou, jocul politic al PSD

redactie17/11/2020

Ce s-a discutat la ultima ședință de la Cotroceni. Iohannis: Vom reconstrui tot sistemul sanitar din temelii

redactie17/11/2020

Nicuşor Dan: Nu mai există întârzieri în anchetele epidemiologice desfăşurate de către DSP București

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.