Prahova

Ce s-a întâmplat cu bebelușul care a fost abandonat la naștere pentru că „era prea urât”. Cazul a șocat

Robert Hoge are, în prezent, aproape 50 de ani. Soarta a făcut ca bărbatul să se nască într-un orășel unde nu exista niciun ecograf, așa că nimeni nu știa cum va arăta.

Când l-a adus pe lume, însă, Mary a fost atât de șocată, încât a refuzat să-și ia propriul copil acasă. Era al cincilea, așa că femeia și-a spus că „avea destui”… Femeia s-a plâns chiar surorii sale că bebelușul „era prea urât”.

Și totuși, în ciuda refuzului mamei și al sfatului medicilor de a-l plasa într-o instituție specializată, familia a luat copilul acasă.

În scurt timp, micuțul Robert a fost supus la mai multe intervenții chirurgicale. Inițial, medicii au fost nevoiți să-i îndepărteze tumoarea care îi acoperea fața. Depășise deja mărimea unei mingi de tenis.

Ulterior, ambele piciorușe i-au fost amputate. Țesutul pentru proteze trebuia construit.

Acum, bărbatul își aduce aminte, cu inima strânsă, cum era înainte, în copilărie. „Țin minte că mai toți copiii mă întrebau de ce arăt așa. „M-am născut așa…”, le răspundeam și, în 9 din 10 cazuri, nu mai puneau și alte întrebări”, povestește Robert.

La 14 ani, medicii s-au oferit să-l opereze iar, pentru a-i îndepărta cicatricile. A refuzat, însă. Îi era de ajuns… În plus, pentru că una din operații implica repoziționarea unui ochi, exista riscul să orbească.

S-a oprit după 24 de operații. Una mai complicată ca alta. Dar intervențiile nu l-au împiedicat să-și ducă viața cum știa el mai bine. Robert nu a permis bolii să devină un obstacol. La 30 de ani, ajuns bărbat, s-a însurat și a făcut doi copii: două fiice.

Ulterior, a împletit viața de familie cu cea de activist. Robert ține discursuri motivaționale pentru a-i ajuta pe ceilalți care trec prin situații asemănătoare să le depășească.

Imagine

VEZI, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, cum arăta Robert în copilărie și cum arată acum. Atenție, imaginile sunt șocante și te pot afecta emoțional!

Sursa articol

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prahova
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Prahova

Incendiu la un service auto din Breaza. Mai multe butelii cu oxigen se află în încăperea cuprinsă de flăcări

Stirile PH19/03/2021

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

Setul integral de restricții, adoptat oficial: Creșele, școlile și grădinițele se închid, revine munca de acasă, circulația pe timp de noapte e interzisă, programul mall-urilor și magazinelor e permis doar până la ora 21.00

Stirile PH06/11/2020

Ploieşti: Asistaţi social, revoltaţi că au fost cooptaţi în programul curăţenie generală început în oraş

Stirile PH04/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.