Prahova

Cel mai potrivit cadou de Crăciun în funcție de zodie

CADOURI CRĂCIUN. Berbec: Pentru femeia Berbec, cel mai potrivit cadou este un lucru care să fie de bun gust, nu neapărat pretențios, dar care să pună în evidență faptul că îi admirați personalitatea și că o iubiți doar pe ea – în cazul în care îi sunteți partener. Prietenii îi pot oferi un parfum despre care cu siguranță ea a vorbit de mult timp sau piese de vestimentație potrivite personalității ei puternice. Apreciază să țineți cont de gusturile ei.

CADOURI CRĂCIUN. Taur: femeia taur de obicei știe să-și facă singură un cadou – sau chiar mai multe. Asta pentru că banii nu îi lipsesc și își poate cumpăra singură orice oricând. Asta nu înseamnă că nu i-ar plăcea un cadou oferit cu eleganță și bun gust. Pe de altă parte, este bine să nu te zgârcești atunci când i-l alegi, pentru că își va da seama foarte repede dacă ceea ce primește de la tine este un lucru ieftin sau fără valoare.

CADOURI CRĂCIUN. Gemeni: femeia din zodia gemeni are un stil modern de viață, așa că un telefon, o tabletă, o geantă mai deosebită ca model sau orice care este în trend sunt cadouri foarte potrivite pentru ea. Puteți să o invitați la un workshop, la o expoziție sau la un film, iar apoi să vă duceți la petrecerea pe care ați organizat-o pentru ea și cu siguranță vă va spune că este una dintre cele mai frumoase aniversări pe care le-a trăit.Femeia din zodia Gemeni are un stil modern de viață, așa că un telefon, o tabletă, o geantă mai deosebită ca model sau orice care este în trend sunt cadouri foarte potrivite pentru ea. Puteți să o invitați la un workshop, la o expoziție sau la un film, iar apoi să vă duceți la petrecerea pe care ați organizat-o pentru ea și cu siguranță vă va spune că este una dintre cele mai frumoase aniversări pe care le-a trăit.

CADOURI CRĂCIUN. Rac: pentru femeia rac nu trebuie să vă bateți capul prea mult, important este să aibă o valoare sentimentală și să simtă că îi oferiți acel cadou din suflet și că v-ați gândit în mod special la ea. Un obiect care să-i ușureze treaba în bucătărie, să decoreze casa cu un aer familiar, poate chiar tradițional, sunt variante posibile. De asemenea, îi place mâncarea, deci puteți să-i pregătiți felul ei preferat alături de un buchet de flori, conform glamour.ro.

CADOURI CRĂCIUN. Leu: femeia Leu este destul de greu de mulțumit în ceea ce privește cadourile. Ea însăși se pricepe să facă daruri care pot impresiona până și cele mai pretențioase persoane, dar îi place să i se acorde aceeași atenție. Deci orice lucru de firmă, scump sau dorit de majoritatea oamenilor dar greu de obținut este bine țintit. Fiți atent că ea face foarte bine diferența dintre kitchuri și original și va ține cont de acest lucru.

CADOURI CRĂCIUN. Fecioară: pentru femeia fecioară, cadoul nu trebuie neapărat să fie scump, dar e musai să aibă și o utilitate practică. Cum ei îi plac ordinea și curățenia, va aprecia obiecte care o ajută la treburile casnice, la serviciu sau în viața cotidiană. Se interesează de asemenea de tot ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos, inclusiv alimentația. Dați-i un aparat de gătit cu aburi, cuțite de bucătărie din ceramică sau o cană cu filtru de carbon.

CADOURI CRĂCIUN. Balanță: femeia balanță este elegantă și rafinată, deci nu îi oferiți nimic care să nu aibă un aspect cât de cât plăcut din punct de vedere estetic. Parfumurile îi plac, dar țineți cont că nu apreciază aromele tari sau prea persistente, apreciază mai degrabă mirosurile discrete, senzuale și care nu deranjează. Îi plac hainele care sunt la modă și pentru care observă că primește complimente. Organizați o masă cu prietenii într-un local apreciat.

CADOURI CRĂCIUN. Scorpion: femeia scorpion nu îți dă prea multe indicii despre ce îi place și despre preferințele ei, însă dacă o cunoști de ceva timp, ai să știi sigur ce își dorește. Trebuie să fii atent să nu îi oferi variante sau înlocuitori asemănători ai acelui produs, ci chiar produsul în sine, pentru că nu va fi deloc încântată să se pomenească cu ceva care nu o interesează. Și fii sigur că ți-o va spune deschis, fără niciun fel de menajamente.

CADOURI CRĂCIUN. Săgetător: femeia săgetător este un vânător de rarități, lucruri exotice, de pe alte continente sau regiuni ale globului. Exotismul o atrage, și dacă îi oferi ceva ce nu se găsește pe piață sau de care ai făcut rost foarte greu, se va arăta încântată și te va răsplăti cu zâmbetul ei fermecător. Ei îi plac cadourile sub orice formă, și fii sigur că la un moment dat ți le va întoarce cu o generozitate aproape fără limite.

CADOURI CRĂCIUN. Capricorn: cu femeia capricorn lucrurile sunt complicate dacă nu ai bun gust sau măcar dacă nu te sfătuiești cu cineva care știi sigur că se pricepe la lucrurile de calitate. În general nu sunt nici ieftine, dar ca să o impresionezi, merită… Este o fire sobră și oarecum tradițională, căreia nu-i place să iasă din tiparele societății și e genul care investește fără nici cel mai mic regret în lucruri care nu își pierd valoarea în timp.

CADOURI CRĂCIUN. Vărsător: femeia vărsător este atât de originală, încât poate te va surprinde făcându-ți ea un cadou de ziua ei! Cu siguranță va organiza o ieșire în oraș cu tot grupul de prieteni sau o petrecere la ea acasă, unde va face o atmosferă ca de spectacol. Ea pune mai puțin preț pe cadouri și mai mult pe prietenia de care dai dovadă prin faptul că ți-ai adus aminte că e ziua ei. Intenția contează mai mult ca orice.

CADOURI CRĂCIUN. Pești: femeia din zodia peștilor este greu de definit și de mulțumit, pentru că are interese, credințe și preocupări care scapă analizei logice a celor din jur. O carte cu subiect mistic, spiritual sau care tratează teme dincolo de realitatea concretă îi va face o deosebită plăcere. Dacă adaugi și o dedicație într-un colț, care să arate că o înțelegi și o simți foarte apropiată ție, deja poți să spui că ai cucerit-o.

Sursa articol

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prahova
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Prahova

Incendiu la un service auto din Breaza. Mai multe butelii cu oxigen se află în încăperea cuprinsă de flăcări

Stirile PH19/03/2021

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

Setul integral de restricții, adoptat oficial: Creșele, școlile și grădinițele se închid, revine munca de acasă, circulația pe timp de noapte e interzisă, programul mall-urilor și magazinelor e permis doar până la ora 21.00

Stirile PH06/11/2020

Ploieşti: Asistaţi social, revoltaţi că au fost cooptaţi în programul curăţenie generală început în oraş

Stirile PH04/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.