Prahova

Am reintrat în PSD cu funcția Cozmin Gușă! N-am nevoie de altele!

”Așa cum am zis și după excluderea coordonată de către Viorica Dăncilă și câțiva acoliți că nu o iau în considerare, eu știam încă de atunci – că totuși am fost secretar general la partidul ăsta, n-am fost portar – că acea decizie a lor este nestatutară și de aceea nici n-am băgat-o în seamă. Ce a exprimat astăzi Gabriela Firea sau Dan Tudorache nu este decât un gest de normalitate, în condițiile în care, eu când am propus să particip la reformarea stângii, adică a PSD-ului, am spus că o fac cu bătaie lungă, pentru următorii 10 ani. Și opțiunea mea, am cântărit-o mult, e una care nu ține de fel de fel de jocuri de culise ale unora la care le e frică de fel de fel de examene politice sau rigori publice la care ar putea să fie supuși, pentru că trebuie să înțeleagă toți actualii mei colegi că este atât de gravă situația politico-administrativă a României, încât PSD nu că trebuie, ci are datoria să facă toate eforturile de reformare”, ne-a declarat Cozmin Gușă.

Funcția de ”Cozmin Gușă”

”Reformare înseamnă două lucruri: unu – profesionalizarea structurilor de conducere și reprezentare și doi – primenirea conducerii. Oamenii noi, gen Vaslie Dâncu, cum a zis și Ciolacu și Gabi Firea, care să vină să accepte să-și asume un rol de lidership la vârful partidului. Pentru că nici politica de comun, atenție, ce să mai vorbim de politica națională nu se face fără oameni cu carte, fără oameni care au studiat și sunt bazați. Politica de calitate nu se face cu oamenii care au studii la universități private la seral sau la fără frecvență”, a mai explicat Gușă.

”Voi fi, așa cum am spus, membru simplu. Membru simplu cu funcția de Cozmin Gușă. O să-i ajut pe o parte dintre colegii mei care consider eu că merită, în campania de locale. Ăsta e primul target. Am suficienți oameni care trebuie ajutați să-și continue mandatul pentru că sunt oameni destoinici: primari, președinți de Consilii județene. Grila va fi legată de cei care merită și care pot face ceva pentru comunitatea lor”, a încheiat Cozmin Gușă.

Sursa articol

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prahova
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Prahova

Incendiu la un service auto din Breaza. Mai multe butelii cu oxigen se află în încăperea cuprinsă de flăcări

Stirile PH19/03/2021

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

Setul integral de restricții, adoptat oficial: Creșele, școlile și grădinițele se închid, revine munca de acasă, circulația pe timp de noapte e interzisă, programul mall-urilor și magazinelor e permis doar până la ora 21.00

Stirile PH06/11/2020

Ploieşti: Asistaţi social, revoltaţi că au fost cooptaţi în programul curăţenie generală început în oraş

Stirile PH04/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.