Sport

Apele se învolburează tot mai mult în PSD. Cui i se cere plecarea

Marius Dunca este cel care a făcut această solicitare în mod public. Președintele PSD Brașov consideră incalificabile declarațiile făcute de Niculae Bădălău la adresa românilor din Diaspora.

Nu este singurul lider PSD care a luat poziție față de exprimările fostului ministru al Economiei. Marcel Ciolacu și-a cerut scuze în numele lui Bădălău, iar Gabriela Firea a făcut apel la o reacție.

„Cerem excluderea din partid a lui Nicolae Bădălău. Reformarea PSD nu se face cu declarații defăimătoare la adresa românilor din țară sau din străinătate. Ne disociem de aceste declarații și suntem convinși că opinia domnului Bădălău este singulară la nivelul PSD. Exprimarea „fetițele alea” ar trebui mai degrabă să ne îngrijoreze prin prisma fenomenului traficului de persoane, fenomen agravant, care trebuie combătut cu fermitate de autoritățile statului român. „Fetițele alea” sunt victime care au nevoie de ajutor, nu de declarații defăimătoare”, a anunțat, Marius Dunca, în numele organizației PSD Brașov.

Înainte de Dunca, au reacționat pe marginea acestui subiect Gabriela Firea și Marcel Ciolacu.

„Mama mea a lucrat zece ani în Italia. Fratele meu, șase ani. Am multe rude, prieteni și foști colegi care lucrează în Italia, Spania, Germania, Israel, chiar în Statele Unite ale Americii. Nu pot fi de acord cu declarațiile din ultimele ore despre ce reprezintă diaspora. Nu vreau să polemizez cu propriii colegi de partid, nici să ies în evidența, dar tăcerea mea, și a celorlalți colegi, ar însemna că toți gândim la fel”, a comentat Gabriela Firea.

La scurt timp a venit și o reacție din partea președintelui interimar al PSD.

„Resping afirmațiile făcute de Niculae Bădălău la adresa românilor din diaspora. Îmi cer scuze public pentru acest derapaj, dar acesta nu trebuie să angajeze Partidul Social Democrat în ansamblul său. De altfel, am discutat cu domnul Bădălău și m-a asigurat că a conștientizat exprimarea nefericită și că o regretă. PSD îi respectă pe toți românii indiferent de locul în care trăiesc. Atrag atenția tuturor membrilor că partidul a intrat într-o perioadă de reconstrucție, iar astfel de afirmații nu pot fi tolerate!” a fost reacția lui Marcel Ciolacu.

Sursa articol

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Sport

Cupa României: Programul complet al disputelor din 16-imi

redactie17/11/2020

Ajuns la 34 de ani, Rafael Nadal și-a anunțat prioritățile pentru finalul carierei

redactie17/11/2020

Dan Petrescu și motivul pentru care a spus că va pleca de la CFR Cluj

redactie17/11/2020

Cluj Napoca va găzdui anul viitor Campionatul European de atletism pe echipe

redactie17/11/2020

Circulație feroviară întreruptă între București și Timișoara, la Balota, unul dintre cele mai periculoase tronsoane de cale ferată

redactie16/11/2020

Antrenorul Răzvan Lucescu are Covid-19. El va intra în izolare. Echipa pe care o antrenează este decimată de coronavirus

redactie15/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.