Prahova

Gabriela Firea, anunț despre Cozmin Gușă și Vasile Dâncu – VIDEO

”Am primit cel puţin trei mesaje în timpul conferinţei, de ce nu a mai fost prezent domnul Vasile Dâncu şi de ce nu a mai fost prezent domnul Cosmin Guşă, pentru că domnul Guşă era iniţial delegat din partea PSD Sector 1. Ne-am sfătuit şi nu voiam să dăm naştere unor întrebări, unor suspiciuni şi ne-am dorit ca mesajul de la conferinţa PSD Bucureşti să fie cel transmis de organizaţia noastră, de colegii noştri şi de invitaţii speciali. Ce vreau să transmit – şi mă bucur că domnul Marcel Ciolacu este deschis şi achiesează acestei idei de modernizare a PSD şi de deschidere a porţilor partidului către intelectuali, către oameni de stânga, către oameni de centru stânga cei care promovează valori foarte apropiate de nevoile cetăţenilor. Eu personal, toate persoanele care pot să aducă plus valoare partidului consider că sunt binevenite lângă noi pentru că nu avem de ce să ne temem şi acum avem un lider al partidului care nu se comportă precum un arbore falnic care nu lasă iarba să crească sub el. Cosmin Guşă este un jurnalist, un realizator TV care a fost membru la Sectorul 1, a fost exclus, înţeleg că a revenit în organizaţie. Aşa mi-a spus preşedintele PSD Sector 1. Nu doreşte funcţii, nu doreşte să candideze pentru nicio poziţie, vrea doar să participe la campania electorală. Nu candidează pentru nicio funcţie, nici la nivel de sector, nici la municipiu, nici la nivel de ţară.”, a spus Firea.

La aceeași conferință de presă, Marcel Ciolacu a declarat că Vasile Dîncu ar putea deține o funcție de conducere în partid. 

”Este posibil să se regăsească la nivelul conducerii partidului (n.r. dacă Vasile Dâncu revine). Mi-ar plăcea ca un intelectual de stânga să îl avem în conducerea partidului.”, a adăugat Marcel Ciolacu.

 

 

Sursa articol

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prahova
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Prahova

Incendiu la un service auto din Breaza. Mai multe butelii cu oxigen se află în încăperea cuprinsă de flăcări

Stirile PH19/03/2021

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

Setul integral de restricții, adoptat oficial: Creșele, școlile și grădinițele se închid, revine munca de acasă, circulația pe timp de noapte e interzisă, programul mall-urilor și magazinelor e permis doar până la ora 21.00

Stirile PH06/11/2020

Ploieşti: Asistaţi social, revoltaţi că au fost cooptaţi în programul curăţenie generală început în oraş

Stirile PH04/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.