Sport

Negocieri pe buget până în ultima clipă

Se fac ultimele calcule pt legea bugetului de stat. Amendamentele transmise de parlamentari vor ajunge luni dimineata pe masa Guvernului. Ludovic Orban a purtat discuţii cu ALDE, UDMR şi USR.

Potrivit unor surse Realitatea Plus, astazi(duminică – n.r.), la ora 18.00, vor fi reluate discuțiile pe tema legii bugetului de stat, dar si pe OUG 114.

USR a depus amendamente in domenii precum: sănătate, educaţie, justitie. Digitalizarea este un domeniu asupra căruia USR se concentrează şi vor ca Executivul sa finanteze acest sector.

Legea bugetului pentru anul viitor are un deficit de 3,6% din PIB. Guvernul  şi-a propus să diminueze cheltuielile. Însă, potrivit unor surse, măsurile anunţate nu au efectul scontat.

Prin urmare,  Guvernul ia în calcul fie să regândească modul în care va fi calculat sporul pentru condiții vătămătoare, fie de a menţine sporurile în varianta actulă.

Dacă sporul este plafonat la 25% sub salariul minim, măsura afecteaza în special medicii, asistenţii medicali, personalul din sistemul judiciar, dar şi functionarii din ANAF. Plafonarea afectează preponderent bugetarii care au salarii mai mari de 4000 lei.

În ceea ce priveşte interzicerea posibilității de a cumula pensia cu salariul dintr-o instituţie de stat, Guvernul a decis ca de la această regulă vor fi exceptaţi asistenţii persoanelor cu handicap şi judecătorii CCR.

Sursa articol

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Sport

Cupa României: Programul complet al disputelor din 16-imi

redactie17/11/2020

Ajuns la 34 de ani, Rafael Nadal și-a anunțat prioritățile pentru finalul carierei

redactie17/11/2020

Dan Petrescu și motivul pentru care a spus că va pleca de la CFR Cluj

redactie17/11/2020

Cluj Napoca va găzdui anul viitor Campionatul European de atletism pe echipe

redactie17/11/2020

Circulație feroviară întreruptă între București și Timișoara, la Balota, unul dintre cele mai periculoase tronsoane de cale ferată

redactie16/11/2020

Antrenorul Răzvan Lucescu are Covid-19. El va intra în izolare. Echipa pe care o antrenează este decimată de coronavirus

redactie15/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.