Monden

Trăind printre demoni. Casa bântuită ascunde un secret oribil. Imaginile îți fac pielea de găină

Trăind printre demoni. Imaginile video ascund un secret oribil. Ți se face pielea de găină

Trăind printre demoni. Imaginile video ascund un secret oribil. Ți se face pielea de găină

Trăind printre demoni. Imaginile video ascund un secret oribil. Ți se face pielea de găinăTrăind printre demoni. Imaginile video ascund un secret oribil. Ți se face pielea de găinăTrăind printre demoni. Imaginile video ascund un secret oribil. Ți se face pielea de găină

Din motive rămase, până în prezent, știute doar de ei, doi tineri au cumpărat o casă care a fost subiectul unui film de groază de la Hollywood. Ce au găsit acolo, însă, depășește orice scenariu horror! Au trăit totul pe propria piele! Imaginile șocante, în GALERIA FOTO.

Istoria casei începe undeva în îndepărtații ani 1970. La acea vreme, acolo locuia familia Perron. După ce s-au mutat acolo, au aflat că nu erau singurii locatari. Ce au trăit în casă a ajuns subiect de film horror! În realitate, însă, a fost și mai și!

Experții în paranormal Ed și Lorraine Warren au fost solicitați să investigheze activitățile paranormale care se petreceau între pereții acelei case. Concluzia la care au ajuns a fost aceea că lucrurile erau atât de înfricoșătoare, încât le face și astăzi pielea de găină, doar rememorându-le.


Potrivit experților, Bathsheba Sherman, o fantomă care locuise acolo, în trecut, a aruncat asupra casei un blestem cumplit care s-ar fi prins și de cei care ajungeau să locuiască între acei pereți.

Asta i-a făcut pe soții Cory și Jennifer Heinzen, amatori ai tot ceea ce înseamnă paranormal, să cumpere ferma, de îndată ce au văzut anunțul de vânzare.

Cory a fost primul care a venit să locuiască acolo. Bărbatul se instalase în hambar, în timp ce soția și fiul lor făceau ultimele bagaje, la oraș.

Bărbatul și-a dotat casa cu tot felul de senzori și nu mai puțin de 12 camere de supraveghere care monitorizau toate cotloanele.

Imaginile înregistrate sunt greu de reprodus în cuvinte, dar dezvăluim câteva indicii: o ceață neagră care se muta dintr-o cameră în alta, zgomote de pași apăsați, voci într-o limbă de nedeslușit, băcănituri, uneori bubuieli, și flash-uri de lumină.

„Când vorbesc de flash-uri de lumină, trebuie să menționez că apăreau în camere unde nu exista nici măcar un bec! Erau ca fulgerele. Iscate din senin! Și tot din senin de stingeau… Am văzut chiar tablouri care erau trântite la pământ, fără să fie atinse măcar!”, a povestit Cory, pentru presa locală, unde a făcut publice mai multe fotografii surprinse de camerele de supraveghere.

VEZI imaginile în GALERIA FOTO.

Sursa articol

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Monden
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Monden

Caricaturist român renumit, mort din cauza COVID-19

redactie09/11/2020

Vedetă TV din România, desfigurată într-un magazin din Capitală

redactie08/11/2020

FOTO-VIDEO Pagube de milioane de euro la vila arsă a lui Irinel Columbeanu

redactie03/11/2020

Doliu în lumea filmului. Un mare actor, împușcat mortal 

redactie01/11/2020

Doliu în lumea filmului. Un mare actor, împușcat mortal 

redactie01/11/2020

Drama neștiută a actorului Sean Connery: se lupta cu o boală gravă. „În ultima vreme, nici nu mai putea să vorbească” 

redactie31/10/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.