Politic

Un deputat USR vrea să îl reclame pe Teodorovici pentru hărțuire sexuală

Deputatul USR de Bistrița-Năsăud, Cristina Iurişniţi, care este și preşedintele Comisiei pentru egalitate de şanse între femei şi bărbaţi din Camera Deputaţilor, a anunţat că ia în calcul să facă o sesizare către Consiliul Naţional de Combatere a Dicriminării, reclamându-l pe ministrul Eugen Orlando Teodorovici.

„În calitate de preşedinte al Comisiei pentru Egalitatea de Şanse, mă gândesc foarte serios să fac o sesizare ministrului demisionat, aruncat la produse expirate, Orlando Teodorovici, fostul ministru de Finanţe, cel care, într-un interviu cu o doamnă de la B1, efectiv a avut un vocabular care ţine de hărţuire sexuală. Îi dădea întâlniri doamnei jurnaliste, îi făcea avansuri şi a avut un limbaj absolut suburban. Așa că pot să iau în calcul această decizie de a mă adresa Consiliului Naţional de Combatere a Discriminării pentru că trebuie să ne delimităm de aceste declaraţii şi de aceste abuzuri, aşa cum ne-am delimitat de acest Guvern catastrofal care efectiv a fost dezastruos pentru societatea românească din multe puncte de vedere. Şi pe această zonă vreau să merg cu un mesaj de normalizare a relaţiilor interumane până la urmă”, a spus Cristina Iurişniţi, într-o conferință de presă susținută la Bistrița, scrie Realitatea de Bistrița.

Parlamentarul bistrițean a mai precizat că se va consulta cu reprezentanții Consiliului. ”Vreau întâi să mă consult cu CNCD-ul și să văd dacă într-adevăr intră la acea speță, pentru că fiind o singură intervenție de acest fel aș vrea să vedem care este gravitatea”, a adăugat Iurișniți.

Facem precizarea că ministrul Finanțelor Publice în Guvernul Dăncilă, Eugen Orlando Teodorovici, a jignit o jurnalistă a B1.ro, chiar în Parlament, după aflarea rezultatului votului pe moțiunea de cenzură. În prima parte a discuției, acesta s-a prefăcut că nu înțelege de la ce publicație este jurnalista, întrebând-o dacă este de la „boii.ro”. Ulterior, acesta a folosit un limbaj deplasat în dialogul cu jurnalista: „Sunteți liberă diseară să vă spun? / Îmi faceți curte, că nu vă văd ochișorii, dinții văd că îi aveți puși”.

Sursa articol

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politic
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Politic

Marcel Ciolacu a trimis o solicitare partidelor parlamentare de a adopta de urgenţă un Pact pentru Sănătate

redactie17/11/2020

Circul provocat de USR în Parlament: gesturi obscene, proteste, scandaluri și legi pentru companii

redactie17/11/2020

Violeta Alexandru: Statul a plătit 41,5% din salarii pentru 600.000 de români

redactie17/11/2020

Reacția liberalilor după decizia CCR în cazul lui Florin Iordache: Curtea a făcut, din nou, jocul politic al PSD

redactie17/11/2020

Ce s-a discutat la ultima ședință de la Cotroceni. Iohannis: Vom reconstrui tot sistemul sanitar din temelii

redactie17/11/2020

Nicuşor Dan: Nu mai există întârzieri în anchetele epidemiologice desfăşurate de către DSP București

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.