Sport

Iker Casillas iese la atac şi dă de pămînt cu Xabi Alonso » Portarul a făcut declaraţii acide şi la adresa lui Jose Mourinho şi Lionel Messi

Iker Casillas, portarul lui Real Madrid, a acordat un interviu postului de radio Cadena COPE, unde a vorbit despre cel mai bun antrenor din punctul său de vedere, dar şi despre alte subiecte.

Tweet

Goalkeeper-ul spaniol a fost întrebat care crede că este mai bun, Ancelotti sau Mourinho şi a răspuns fără să stea pe gînduri: „Ancelotti”.

Deşi Lionel Messi este dorit de toate cluburile mari din lume, Casillas nu l-ar vedea pe fotbalistul Barcelonei în lotul celor de la Real Madrid: „Nu l-aş transfera pe Messi la Real. În acest moment, cu lotul pe care îl avem, putem obţine rezultate mari”.

Portarul iberic a fost tranşant şi cînd a fost întrebat dacă l-a deranjat faptul că Xabi Alonso l-a nominalizat pe Neuer pentru premiul de cel mai bun portar din lume. „Mie nu-mi pasă ce spune Xabi Alonso”, a spus Casillas.

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Sport
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Sport

Cupa României: Programul complet al disputelor din 16-imi

redactie17/11/2020

Ajuns la 34 de ani, Rafael Nadal și-a anunțat prioritățile pentru finalul carierei

redactie17/11/2020

Dan Petrescu și motivul pentru care a spus că va pleca de la CFR Cluj

redactie17/11/2020

Cluj Napoca va găzdui anul viitor Campionatul European de atletism pe echipe

redactie17/11/2020

Circulație feroviară întreruptă între București și Timișoara, la Balota, unul dintre cele mai periculoase tronsoane de cale ferată

redactie16/11/2020

Antrenorul Răzvan Lucescu are Covid-19. El va intra în izolare. Echipa pe care o antrenează este decimată de coronavirus

redactie15/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.