Ploiesti

Încep lucrările la pasajul suprateran de la Gara de Vest din Ploieşti. Circulaţia, oprită total în zonă

Simultan cu demararea lucrărilor, circulaţia peste calea ferată Bucureşti – Braşov, pe tronsonul – intersecţia străzilor Mărăşeşti – Şoseaua Vestului şi intersecţia cu drumul spre Centura Ploieşti (intrare Strejnic) va fi oprită.

Conducătorii auto vor utiliza următoarele variante ocolitoare:

– eşirea din Ploieşti spre Strejnic şi DN1 se va realiza pe Şoseaua Nordului – Str. Cantacuzino – nod rutier DN1/DN72

– Intrarea în Ploieşti dinspre Strejnic, respectiv DN1, se va realiza prin nodul rutier existent pe DN1 la km 63+400 – Bretele de acces la DN72.

Realizarea pasajului este o veste excelentă pentru şoferii care au pierdut ore întregi la bariera de la Gara de Vest din Ploieşti, încercând să intre în oraş sau să ajungă pe DN 1.

Finalizarea acestui proiect va reduce timpul de călătorie înspre şi dinspre Ploieşti, asigurând legătura municipiului cu DN 1, cu Autostrada Bucureşti – Ploieşti, cu localitatea Târgşoru Vechi, zona industrială Ploieşti Vest şi cu platforma industrială Brazi.

Durata de execuţie este de 12 de luni, iar lucrarea presupune realizarea a patru drumuri de acces, extinderea unei străzi de la două la patru benzi, construirea unui pasaj, a unui pod şi a unui sens giratoriu. Totodată, se vor amenaja piste pentru biciclete, trotuare, dar şi un sistem de canalizare pluvială. Lungimea totală a lucrării este de 471,60 metri.

Execuţia pasajului presupune şi conexiuni cu toate căile de acces existente, cât şi accesul riveranilor în zonă prin realizarea de drumuri noi.

De asemenea, construirea noului pasaj suprateran implică realizarea unei noi reţele de iluminat exterior, atât pentru iluminarea pasajului propriu zis, cât şi pentru iluminatul străzilor de acces situate la baza pasajului.

Valoarea contractului este de peste 48 milioane de lei fără TVA (peste 10 milioane de euro), iar termenul de execuţie a lucrărilor este de 12 luni. În aceeaşi zi, pe 30 decembrie 2014, a fost semnat şi ordinul de începere a lucrărilor.

Câştigătorul licitaţiei de atribuire a contractului de lucrări este Asocierea SC Strabag SA şi SC Aquila Construct SRL.

Pe aceeaşi temă

Ce îi aşteaptă pe prahoveni în 2015: finalizarea marilor dosare de corupţie şi cele mai importante proiecte de infrastructură de după Revoluţie. Anul 2015 se anunţă unul important pentru prahoveni. În primul rând prin mai multe proiecte de infrastructură din Ploieşti şi din judeţ care au termen limită finalul acestui an, dar şi prin soluţiile aşteptate în dosarele de corupţie deschise în 2014

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.