Ploiesti

Marian Godină, revoltat că poliţistul care a filmat un consilier parlamentar agresiv este anchetat de superiori. „Tare aş vrea să mă audiaţi şi pe mine, domnule ofiţer“

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Godină scrie că a aflat că în Poliţia Prahova este ”agitaţie” şi că un ”ofiţer mai zelos” de la Biroul Control Intern îl anchetează pe poliţistul care a filmat un consilier parlamentar ameninţând o patrulă de la Rutieră. Şefii vor să afle, susţine Godină, cum a ajuns înregistrarea video în care este protagonist consilierul parlamentar în spaţiul online.

Totodată, Marian Godină lasă să se înţeleagă că Lucian Rădulescu ar fi un personaj cunoscut la nivel de inspectorat de poliţie, iar anumiţi şefi din Poliţia Prahova i se adresează familiar, cu ”Lucică”.

”Agitaţie pe la IPJ Prahova

Biroul Control Intern face verificări pentru a afla cum a ajuns filmarea de ieri în spaţiul online.

Un ofiţer de acolo, probabil mai zelos el aşa de fel, îl audiază pe colegul poliţistului care a filmat ieri şi, văzându-l agent cu o singură tresă, îl ia tare şi îi spune că poate vrea să fie audiat cu „întrebare şi răspuns”.

Domnule ofiţer, nu ştiu dacă aţi avut vreodată ocazia să audiaţi un infractor. Dar dacă aţi avea, sunt sigur că ăluia nu aţi avea curaj să-i vorbiţi pe asemenea ton. Probabil că v-ar trimite să-i aduceţi apă şi mâncare.

Dar e mai uşor să audiaţi poliţişti, aşa-i? Ei sunt cuminţi şi politicoşi, iar dacă mai sunt şi la început de carieră, aveţi şi mai mult curaj.

Tare aş vrea să mă audiaţi şi pe mine, aşa pe model „întrebare şi răspuns”. Să vedeţi ce răspunsuri încuietoare v-aş da. Sunt tare curios cum v-aţi permite să-mi vorbiţi.

Vă interesează cum a ajuns filmarea aia în spaţiul online? E simplu. Mi-a trimis-o colegul care a realizat-o cu un bodycam cumpărat de el, pentru a se proteja de tot felul de situaţii. Ieri se temea de influenţa acelui om, de aceea a vrut ca filmarea să fie mediatizată.

Eu am luat filmarea şi am postat-o. Să vă explic şi ce butoane am apăsat, domnule „anchetator” şi „investigator de cazuri complexe”? Vreţi să mă audiaţi şi pe mine să vă explic mai frumos? O să stau cu mânuţele la spate, o să aştept întrebarea şi am să vă dau răspunsul. Dar să nu mă luaţi tare, să nu mă pierd.

Aaa…şi să nu uit.

Am auzit că atunci când venea pe la inspectorat să dea declaraţii într-un dosar, consilierului parlamentar i se adresau şefii de pe acolo cu „Lucică”. Mai că nu-mi vine să cred aşa ceva!! Oare d-aia îşi permitea să arunce cu legitimaţia?

O fi adevărat oare? Faceţi nişte verificări?”, scrie Marian Godină pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că surse apropiate de anchetă au declarat pentru ziarul ”Adevărul”, încă de miercuri, 4 august, că Lucian Rădulescu a depus o plângere la sediul Inspectoratului de Poliţie.

Rădulescu solicita cercetarea poliţistului care l-a filmat, dacă acesta a procedat conform regulamentului şi dacă nu cumva a încălcat regulmanetul GDPR făcând publice date cu caracter personal.

Comunicatul confuz al Poliţiei Prahova

Poliţia Prahova reacţionează la postarea publicată de Marian Godină pe pagina sa de Facebook, trimiţând presei un comunicat confuz din care putem deduce că se referă la situaţia expusă mai sus.

Redăm mai jos, integral, comunicatul Biroului de Presă al Poliţiei Prahova:

”Referitor la afirmaţiile apărute în spaţiul public, facem precizarea că IJP Prahova nu a verificat poliţiştii care au intervenit pentru luarea măsurilor legale faţă de respectivul conducător auto, ci incidentul în ansamblul său.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că în situaţia expusă, s-a acţionat în conformitate cu cadrul legal în materie disciplinară”, se arată în comunicatul IJP Prahova.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

{po[4] html}

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.