Ploiesti

Mircea Rednic, noul antrenor al „lupilor galbeni”: „Sunt fericit că am revenit la Petrolul”

După mandatul scurt din urmă cu 2 ani, când clubul a decis să-l lase să preia pe Standard Liege, Mircea Rednic a acceptat să revină pe banca tehnică a ploieştenilor. La conferinţa de presă de luni, cu ocazia instalării sale, la care a participat şi directorul executiv al clubului, Alexandru Crîngu, fostul mare internaţional a declarat că a avut două motive pentru care a decis să revină la Ploieşti.

Înainte, însă, de a le expune, oficialul clubului a explicat motivele alegerii lui Rednic: „În primul rând, vreau să îi mulţumesc fostului antrenor Gigi Mulţescu pentru rezultatele obţinute, precum şi pentru abilitatea cu care a gestionat situaţia de la echipă în ultimele două luni. Astăzi, suntem în măsură să vi-l prezentăm pe Mircea Rednic ca noul tehnician al Petrolului, obiectivele fiind neschimbate: o clasare în primele 3 echipe şi câştigarea cupei. A fost o listă scurtă, iar noi am ales să apelăm la Mircea Rednic, pentru că am găsit deschiderea şi disponibilitatea de a continua activitatea sportivă, chiar dacă şi ceilalţi antrenori contactaţi veneau necondiţionat la Petrolul”.

În legătură cu situaţia delicată a clubului, în condiţiile în care patronul Dan Capră este arestat preventiv pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, iar clubul a fost dat în judecată pentru datorii, Crîngu a dat asigurări că, în timp, se vor rezolva toate problemele, iar echipa nu va avea de suferit. ”Situaţia este delicată, însă toate problemele vom încerca să le depăşim, inclusiv cea legată de insolvenţă”, a mai afirmat directorul executiv al FC Petrolul.

”Sunt fericit şi bucuros că am revenit la Petrolul. Petrolul nu se refuză, datorită suporterilor, a atmosferei de aici şi a ambiţiilor pe care le are. Cei de la Petrolul s-au purtat foarte corect cu mine, când le-am cerut să-mi îndeplinesc visul, acela de a antrena la Standard Liege, echipa unde am jucat. Acestea sunt cele două motive pentru care nu am ezitat să dau curs ofertei. M-am simţit bine la Ploieşti, era o datorie pe care o avea faţă de club şi era normal să răspund la fel. Experinţa mea şi oamenii cu care am mai lucrat aici, suporterii, toate aceste lucruri mă fac să fiu calm şi încrezător, sunt sigur că mă voi descurca. Trebuie să fim inteligenţi şi să ne descurcăm cât mai bine. Lotul este bun, cu jucători valoroşi, aşa că vom găsi soluţii chiar şi în cazul în care vor mai pleca unul sau doi jucători. Avem soluţii chiar şi după plecarea lui Albin”.

În privinţa obiectivelor, tehnicianul a fost cât se poate de clar. ”Suntem în cărţi să ne îndeplinim obiectivele şi se vor face toate eforturile să reuşim”, a mai spus Rednic, care a dezvăluit că va încerca să implementeze sistemul de joc 4-4-2.

Totodată, Rednic a anunţat şi staff-ul tehnic cu care va colabora. Este vorba despre antrenorul secund Valentin Sinescu, preparatorul fizic Radu Vasilcan, în timp ce antrenorul cu portarii va rămâne în continuare Cătălin Grigore (fcpetrolul.ro).

Vă mai recomandăm

Prima femeie patron din Liga I trebuie să rezolve problemele Petrolului Ploieşti. Cine este noua şefă a lupilor galbeni

Dan Capră, patronul de la Petrolul Ploieşti, şi alte şase persoane, arestate preventiv

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.