Eveniment

Nelu Tătaru, vizită fulger la Spitalul din Ploiești:„O să reevaluăm tot ce înseamnă personal”

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a făcut, joi, o vizită de lucru la Spitalul din Ploiești, acesta a spus că este necesară o reevaluare a personalului, astfel încât spitalele să gestioneze mult mai bine cazurile de Covid-19. Vizita vine în contextul în care în Prahova spitalele sunt arhipline de pacienți cu noul coronavirus.
„La Spitalul Județean Ploiești avem o suprapopulare, care ar trebui să fie pe alte secții. Mai avem spitalul Vaslui, care trebuie să preia. Spitalul din Câmpina va trebui să constituie acele izolatoare, iar rezultatul va impune și distribuirea. La fel. O să reevaluăm tot ce înseamnă personal. Avem informații și am venit în inspecție la Ploiești pentru a vedea care este cu adevărat situația. Reevaluarea la tot ce înseamnă personal la nivelul județului Prahova, redistribuirea acestui personal, iar în măsura în care nu este suficient avem și acele detașări care se fac din țară”, a declarat Nelu Tătaru la Digi 24.
De asemenea, legat de problema de la secția de Terapie Intensivă, ministrul Tătaru a dat asigurării că azi va fi reezolvată climatizarea, iar mâine va fi o zi de probă. Marius Niculescu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, susţine că de aproape o lună capacitatea de primire a pacienţilor confirmaţi cu această boală este depăşită şi arată că reprezentanţii spitalului au cerut în repetate rânduri sprijinul Prefecturii, al Direcţiei de Sănătate Publică Prahova şi al altor instituţii, însă singurul răspuns a constat în intenţia de a mări capacitarea de primire a Spitalului Judeţean, nu de a mobiliza spitalele suport pentru COVID. În contextul în care azi ne apropiem de 90.000 de cazuri de coronavirus, ministrul Sănătății a anunțat că ne așteaptă o lună dificilă. „Suntem în cea de a doua fază a primului val pandemic, suntem pe acel platou pe care sper să-l menținem în contextul unei luni septembrie destul de aglomerat: avem începerea noului an școlar, avem o lună de campanie, avem reîntoarcerea concetățeniilor din concedii, avem o aglomerare a transportului în comun, vom avea și alegeri la sfârșitul lunii, deci ne pregătim pentru o lună destul de grea, a explicat Tătaru.
Citeşte întreaga ştire: Nelu Tătaru, vizită fulger la Spitalul din Ploiești:„O să reevaluăm tot ce înseamnă personal”

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Eveniment

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Eveniment

Situația COVID-19 în Prahova – 10 octombrie 2020.

Stirile PH10/10/2020

Doi elevi ai liceului UCECOM din Ploiești au fost împușcați cu un pistol cu bile, într-un parc din apropierea unității de învățământ. Agresorii au fost identificați.

Stirile PH06/10/2020

Fundația Județeană pentru Tineret Prahova organizează dezbateri cu candidații tineri (sub 35 ani) – CUNOAȘTE-ȚI CANDIDAȚII! Mergi la Vot! votează informat!

Stirile PH18/09/2020

Un nou spital din Prahova devine de astăzi suport covid

Stirile PH17/09/2020

Scenariile în care se încadrează fiecare localitate din România pentru începerea școlii

Stirile PH07/09/2020

Alegeri locale 2020. Cheltuieli suplimentare pentru amenajarea secțiilor de votare din Ploiești

Stirile PH04/09/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.