Politic

Orban sare în apărarea lui Nicuşor Dan: Mafioţii şi interlopii care au trăit bine sub guvernarea locală PSD încearcă să-l discrediteze

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban a comentat marţi înregistrarea în care candidatul Dreptei la Primăria Capitalei Nicuşor Dan discută cu un consilier de la Primăria Sectorului 4 despre demolarea unei construcţii din „Orăşelul Copiilor” aparţinând unui om de afaceri controversat.

Orban a fost întrebat marţi, dacă înregistrarea apărută cu Nicuşor Dan în care acesta e acuzat că ar negocia cu un reprezentant al Primăriei în numele unui om de afaceri  afectează imaginea PNL.

“Nu mi s-a părut o negociere. E urât să-l înregistrezi pe cineva atunci când vorbeşti cu el, dar ceea ce ce vreau să spun este că PSD-ul este disperat că pierde teren pe zi ce trece. Toţi mafioţii şi toţi interlopii care au trăit bine sub guvernarea locală PSD încearcă disperaţi să-l discrediteze pe Nicuşor Dan, fără niciun fel de bază. În cazul respectiv era vorba de un abuz al Primăriei care a vrut să demoleze o clădire, Asociaţia ”Salvaţi Bucureştiul”, care a apărat cetăţenii de abuzurile primăriilor, a venit în sprijinul cetăţeanlui care era pus în pericolul de a-i fi demolată clădirea, iar în instanţă, cu sprijinul Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul, a fost anulată decizia de demolare, deci procesul a fost câştigat. Ce negociere e acolo?  Şi nu cred că mafioţii şi interlopii trebuie să facă legea”, a declarat Orban.

El a mai afirmat că acea înregistrare nu aruncă nici măcăr o umbră de îndoială asupra lui Nicuşor Dan.

Faptul că sunt date astfel de înregistrări pirat care nu au niciun element credibil şi care nu constituie din punctul meu de vedere nu pun nici măcar o umbră de îndoială asupra candidatului Nicuşor Dan îmi arată disperarea PSD şi faptul că sunt capabili să apeleze la orice fel de mijloace. Nicuşor Dan este un om cunoscut, este un om corect, un om cinstit, un om care s-a bătut pentru interesele bucureştenilor fără să aibă vreo funcţie publică, care a ferit bucureştenii de abuzuri, care s-a luptat pentru respectarea legislaţiei în domeniul urbanismului şi această înregistrare nu este altceva decât o măsură disperată din partea mafioţilor şi interlopilor care sprijină PSD”, a mai declarat liderul PNL.

Discuţia dintre Nicuşor Dan şi Cristian Zărescu, consilierul primarului Sectorului 4, viza ordinul de demolare a unei clădiri din ”Orăşelul Copiilor” aparţinând omului de afaceri Mihai Mitrache.

Nicuşor Dan a precizat într-o postare pe Facebook: ”Înregistrarea pesedistă, în care consilierul primarului sectorului 4 încearcă să forţeze, evident fără succes, vreo declaraţie compromiţătoare din partea mea, nu arată nimic altceva decât că am realizat toate demersurile legale pentru a opri o acţiune abuzivă a administraţiei locale. În primăvară, informasem, în scris, Avocatul Poporului şi Primăria Sectorului 4 despre demolarea ilegală pe care se pregătea s-o comită. La momentul înregistrării, acum câteva luni, partea vătămată încerca să ajungă la o soluţie amiabilă. Ca parte în proces, prin Asociaţia Salvaţi Bucureştiul, le-am cerut celor două părţi să se întâlnească, împreună cu avocaţii lor, pentru a discuta. Până la urmă, procesul a continuat şi justiţia ne-a dat câştig de cauză, fapt care arată că acţiunea noastră a fost una legitimă”.

Ne-a cerut să oprim o demolare, să ajungem la o înţelegere”, afirmă consilierul care l-a înregistrat pe Nicuşor Dan.

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politic
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Politic

Marcel Ciolacu a trimis o solicitare partidelor parlamentare de a adopta de urgenţă un Pact pentru Sănătate

redactie17/11/2020

Circul provocat de USR în Parlament: gesturi obscene, proteste, scandaluri și legi pentru companii

redactie17/11/2020

Violeta Alexandru: Statul a plătit 41,5% din salarii pentru 600.000 de români

redactie17/11/2020

Reacția liberalilor după decizia CCR în cazul lui Florin Iordache: Curtea a făcut, din nou, jocul politic al PSD

redactie17/11/2020

Ce s-a discutat la ultima ședință de la Cotroceni. Iohannis: Vom reconstrui tot sistemul sanitar din temelii

redactie17/11/2020

Nicuşor Dan: Nu mai există întârzieri în anchetele epidemiologice desfăşurate de către DSP București

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.