Ploiesti

Petrolul Ploieşti merge mai departe. Soţia lui Dan Capră, patronul arestat, se va ocupa de echipă

Clarisa Vârcioroveanu, soţia lui Dan Capră, arestat pentru evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu de 15 milioane de euro, se va ocupa de situaţia de la club, iar în acest sens a dat marţi asigurări ferme primarului Ploieştiului, Iulian Bădescu.

Întâlnirea a venit pe fondul îngrijorării municipalităţii, dar şi a suporterilor ploieşteni, că arestarea patronului va duce la destrămarea clubului, şi aşa confruntat cu probleme din cauza plecărilor de jucători şi a incertitudinii antrenorului pentru returul Ligii I.

“Am discutat cu soţia finanţatorului Petrolului Ploieşti şi mi-a spus că în această perioadă este mandată de către domnul Capră să se ocupe de echipă. Aceasta mi-a spus că speră ca lucrurile să se rezolve cât mai repede şi că echipa merge mai departe”, a spus primarul Iulian Bădescu pentru phon.ro.

Zilele acestea, Clarisa Vârcioroveanu se va întâlni şi cu reprezentanţii Societăţii de Gospodărire Urbană (SGU) Ploieşti pentru a discuta despre datoriile pe care clubul le are la SGU, societate administrată de Consiliul Local, provenite din chiria stadionului Ilie Oană.

Dan Capră, patronul echipei Petrolul Ploieşti, fratele acestuia, Nicolae Capră, Marius Bucuroiu, directorul general al clubului, dar şi alte patru persoane au fost arestate preventiv la începutul lunii decembrie într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu de 15 milioane de euro.

Dan Capră şi-a petrecut Revelionul în arest după ce magistraţii au admis recursul procurorilor la o decizie privind plasarea acestuia în arest la domiciliu.

Mai puteţi citi

Plecat din fotbalul arab, Valeriu Răchită este dispus să se întoarcă la Petrolul Ploieşti

Evenimentele anului 2014 în Prahova: dosare grele de corupţie şi un accident care a şocat România, provocat de un şofer sinucigaş

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.