Ploiesti

Ploieştiul are un nou viceprimar. Iolanda Băzăvan a fost votată de consilierii locali

Unul dintre cei mai tineri consilieri locali ai Ploieştiului, Iolanda Băzăvan (PSD) este, de vineri, noul viceprimar al Ploieştiului.

Proiectul privind numirea acesteia în funcţia de viceprimar a trecut cu greutate vineri de votul consilierilor locali, după ce liberalii au părăsit sala, nemulţumiţi de o cerere a social-democraţilor de prorogare a unui alt proiect de pe ordinea de zi numirea unui nou consilier local în locul lui Silviu Constantin, care şi-a dat demisia.

Candidatura Iolandei Băzăvan a fost validată cu un număr de 14 voturi dintr-un total de 15 exprimate. 16 consilieri locali au fost prezenţi în sală, însă Iolanda Băzăvan nu a participat la vot.

Soţie de preot, Iolanda Băzăvan este analist la firma Asesoft şi deţine împreună cu soţul său, potrivit declaraţiei de avere din 2014, un teren intravilan la Plopu, în Prahova, un apartament în Ploieşti, două autoturisme, dar şi două credite, în valoare totală de 22.000 de euro. Iolanda Băzăvan are doi copii.

Pe 10 martie, Iulian Bădescu, fostul edil al Ploieştiului arestat preventiv pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul finanţării ilegale a echipei Petrolul, şi-a dat demisia din funcţia de primar. În locul lui a fost desemnat viceprimarul cu atribuţii de primar Iulian Teodorescu. Cei doi viceprimari ai Ploieştiului sunt, acum, Iolanda Băzăvan şi Raul Petrescu.

Vă mai recomandăm

VIDEO Iulian Teodorescu este primar interimar al Ploieştiului. „Îmi asum responsabilitatea, în faţa tuturor ploieştenilor, de a continua proiectele începute“

Fostul primar al Ploieştiului, adus la DNA pentru a fi confruntat cu denunţătorul său, Dan Capră, patronul Petrolul. Confruntarea nu a mai avut loc

Primarul Ploieştiului a demisionat. Iulian Bădescu rămâne în arest preventiv pentru luare de mită şi abuz în serviciu. Alegeri anticipate în oraş

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.