Politic

Prim- vicepreședinte PNL anunță declanșarea ”bătăliei în tranșee” și dezvăluie ce ași mai are Ponta în mâneca

Unul dintre prim- vicepreședinții PNL a dezvăluit joi seară, în cadrul emisiunii ”Jocuri de putere”, care ar fi așii din mâneca lui Victor Ponta, prin care acesta ar putea reuși să rămână în funcția de premier.

Ludovic Orban este de părere că deși în rândurile PSD ar exista o grupare puternică împotriva lui Victor Ponta, care nu are totuși curaj să se manifeste, încă, actualul premier are la îndemână o serie de instrumente prin care ar putea reuși să își păstreze funcția.

Accesul la banii publici, dar și deținerea unor informații compromițătoare despre diverși politicieni, sunt câteva din ”atuurile” actualului premier, în viziunea lui Orban.

”După opinia mea, faptul că Ponta se încăpăţânează cu disperare să se agaţe de scaunul de premier, face un rău imens României şi pe el, în momentul în care va dispărea, îl va scoate complet de pe scena politică. La ora actuală, chiar dacă nu au curajul să se manifeste, există în PSD o mişcare extrem de puternică împotriva lui Ponta. Sigur, el are încă funcţia la îndemână, încă mai are ce împărţi, are cu ce să ameninţe, cu ce să sperie, dar lucrul ăsta nu mai durează mult. Şi eu vă spun că, după părerea mea, soarta lui Ponta este pecetluită. Şi cu cât reuşim să-l debarcăm mai repede, cu atât va fi mai bine pentru România.”, a precizat Ludovic Orban joi seară, la Realitatea TV.

Ludovic Orban a vorbit și de venirea la guvernare a PNL, precizând tranșant că prim- vicepreședintele liberal, Cătălin Predoiu, rămâne, fără echivoc, propunerea pentru poziția de șef al viitorului executiv.

”Aici e o chestiune de onoare. Deci noi am hotărât, în momentul în care am făcut fuziunea, că dacă vom avea candidatul la preşedinţie din partea PNL, celălalt partid va da candidatul la premier. Partenerii noştri l-au propus pe Cătălin Predoiu, care a fost acceptat. Şi la ora actuală candidatul oficial la funcţia de premier este Cătălin Predoiu. Lucrul ăsta nu se discută, în mod evident.

În ceea ce priveşte preluarea puterii, în mod evident, moţiunea de cenzură e soluţia, pentru că după cum evoluează lucrurile Victor Ponta se agaţă de putere cu disperare şi şansele ca el să-şi dea seama că trebuie să plece sunt din ce în ce mai mici.Ca atare va fi o bătălie de tranşee.

Acum aş mai spune un lucru care e foarte important. Nu ne strică perioada asta. Fuziunea este de dată recentă şi avem nevoie, până, să spun, atacăm guvernarea, să se producă şi o osmoză, o contopire, o întrepătrundere, pentru că e greu să creezi peste noapte, din două foste partide să creezi un partid omogen care să fie coerent în exprimarea publică, care să genereze un program de guvernare.

Vă spun, în privinţa programului de guvernare ne-a luat extrem de mult timp să armonizăm programele de guvernare, politicile sectoriale pe diferite domenii.”, a punctat Orban joi seară în emisiunea ”Jocuri de putere”.

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politic
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Politic

Marcel Ciolacu a trimis o solicitare partidelor parlamentare de a adopta de urgenţă un Pact pentru Sănătate

redactie17/11/2020

Circul provocat de USR în Parlament: gesturi obscene, proteste, scandaluri și legi pentru companii

redactie17/11/2020

Violeta Alexandru: Statul a plătit 41,5% din salarii pentru 600.000 de români

redactie17/11/2020

Reacția liberalilor după decizia CCR în cazul lui Florin Iordache: Curtea a făcut, din nou, jocul politic al PSD

redactie17/11/2020

Ce s-a discutat la ultima ședință de la Cotroceni. Iohannis: Vom reconstrui tot sistemul sanitar din temelii

redactie17/11/2020

Nicuşor Dan: Nu mai există întârzieri în anchetele epidemiologice desfăşurate de către DSP București

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.