Ploiesti

Principesa Moştenitoare Margareta îşi serbează ziua de naştere la Castelul Peleş. Preşedintele Iohannis participă la dineu

Principesa Margareta a României, fostă Principesă de Hohenzollern-Sigmaringen, s-a născut pe 26 martie 1949, la Lausanne, Elveţia, şi este prima fiică a fostului suveran Mihai I al României şi a soţiei sale, principesa Ana de Bourbon-Parma. În 1997, regele Mihai a numit-o drept succesoare la conducerea Casei Regale de România.

Aniversarea principesei Margareta va fi marcată la Castelul Peleş printr-o serie de evenimente publice. Marţi, Alteţa Sa Regală Principele Radu a conferit Înaltul Patronaj al Majestăţii Sale Regelui Mihai I Federaţiei Române de Rugby şi Federaţiei Române de Oină.

De asemenea, Principesa Moştenitoare Margareta a conferit, în cursul aceleiaşi zile, în numele Regelui Mihai I, calitatea de Furnizor al Casei Regale a României unor companii comerciale din ţara noastră.

Miercuri, Principesa Margareta va decora, în numele Majestăţii Sale, o serie de personalităţi marcante ale vieţii publice şi o serie de instituţii culturale şi de învăţământ din România şi din Republica Moldova. Ceremonia va avea loc în Holul de Onoare, începând cu ora 17.30 şi va fi urmată de o recepţie în Sala de Muzică.

Seria de evenimente se va încheia cu un dineu oficial în Sufrageria de Stat a Castelului Peleş, în seara zilei de 25 martie, la ora 19, la care vor lua parte reprezentanţi de cel mai înalt rang ai autorităţii publice din România şi din Republica Moldova, mari personalităţi ale vieţii culturale, diplomatice, sportive şi reprezentanţi de seamă ai clerului şi societăţii civile. La dineu vor lua parte şi Alteţele Lor Regale Principesa Maria şi Principele Nicolae.

Printre invitaţi se numără şi preşedintele Klaus Iohannis şi prima-doamnă a României, Carmen Iohannis. Klaus Iohannis este primul preşedinte în funcţie din istoria României care participă la un eveniment oficial la Castelul Peleş, alături de Familia Regală.

Mai puteţi citi

Klaus Iohannis, invitat la dineul dat în cinstea zilei de naştere a Principesei Margareta: Este primul preşedinte care participă la un dineu la Castelul Peleş. Preşedintele Klaus Iohannis şi prima-doamnă a României, Carmen Iohannis, vor lua parte, mâine seară, la invitaţia Familiei Regale, la un dineu oficial care va avea loc la Castelul Peleş, Sinaia, cu ocazia zilei de naştere a Principesei Margareta.

MONARHIA DUPĂ 25 DE ANI. Duda, pionul care l-a „capturat“ pe Rege. Dintr-un simplu actor, Radu Duda a ajuns cel mai influent membru al Casei Regale. Acţiunile lui i-au lăsat pe Regele Mihai şi pe Principesa Margareta în plan secund, au făcut Monarhia mai vizibilă, dar au adus şi mari deservicii de imagine.

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.