Ploiesti

Profesor de la UPG Ploieşti, condamnat definitiv pentru luare de mită

Curtea de Apel Ploieşti a decis, luni, 24 iunie, să menţină pedeapsa pronunţată de Tribunalul Prahova. Astfel, Dan Grigoraş a primit o pedeapsă de doi ani, nouă luni şi zece zile. De asemenea instanţa a decis ”confiscarea de la inculpatul Grigoraş Ioan Dan a sumei de 8.300 lei şi a ceasului de mână, bunuri primite de acesta cu titlu de mită”, sonform portalului instanţelor de judecată.

Judecătorii Curţii de Apel au decis să menţină celelalte dispoziţii ale sentinţei penale atacate, care nu contravin prezentei decizii. Tribunalul Prahova

Profesorul de la UPG a fost acuzat că a cerut bani de la studenţii săi pentru a le acorda note de trecere la examene. De teamă să nu ajungă pe mâna procurorilor, Dan Grigoraş concepuse o strategie prin care reuşa să intre în posesia banilor. Studenţii erau trimişi la o anumită benzinărie de pe raza judeţului Prahova, de unde cumpărau vouchere de benzină, pe care ulterior profesorul le-ar fi înregistrat ca şi cheltuială nereală în societatea sa. Fiecare student plătea între 200 şi 250 de lei, după care se prezenta în examen cu dovada în mână, susţin surse apropiate anchetei.

Dan Ioan Grigoraş este al treilea profesor de la universitatea ploieşteană condamnat pentru luare de mită. În această situaţie se află şi Ilie Ristea, lector universitar în cadrul UPG Ploieşti, care a fost filmat când primea câte 300 de lei de la mai mulţi studenţi care doreau să scape de restanţa la matematică, în prezent pensionar, dar şi Alexe Călin Mureşean, lectorul universitar doctor Alexe Călin Mureşan, cadru didactic la Departamentul de Informatică, Tehnologia informaţiei, Matematică şi Fizică din cadrul Universităţii Petrol Gaze din Ploieşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

{po[4] html}

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.