Ploiesti

Profesor de religie din Prahova cercetat după ce a făcut avansuri sexuale unei eleve de 16 ani

Profesorul de religie, în vârstă de 39 de ani, este cercetat de poliţiştii prahoveni pentru infracţiunea de agresiune sexuală. Cadru didactic la Colegiul Agricol din Valea Călugărească, acesta i-ar fi propus unei eleve de 16 ani, din liceu, să întreţină relaţii sexuale cu el, dar acestea nu s-au concretizat.

„Ne-am sesizat din oficiu în legătură cu această faptă, în condiţiile în care nici eleva şi nici părinţii acesteia nu au depus o plângere sau o sesizare la Poliţie. În cauză a fost deschis dosar penal pentru agresiune sexuală„, ne-a spus Alexandru Ursu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Iniţial, ipoteza vehiculată a fost aceea că profesorul şi eleva au întreţinut relaţii sexuale, însă ulterior, din discuţiile cu fata, a reieşit că a fost vorba doar despre avansuri sexuale, care au avut loc în cadrul unei discuţii private, într-un laborator al liceului.

Poliţiştii prahoveni fac cercetări în cauză pentru a lămuri întreaga situaţie, dacă avansurile au existat sau nu şi dacă între profesor şi elevă s-a întâmplat ceva.

Mai puteţi citi

FOTO Viaţa în satul unde trăiesc numai agresori sexuali, în mare parte pedofili: „Este cel mai bun loc pentru ei”. În jur de 150 de oameni trăiesc în armonie într-o comunitate izolată din sudul Floridei, Statele Unite. Aproape toţi sunt bărbaţi şi îi uneşte un lucru: au fost condamnaţi cândva pentru agresiuni sexuale. Satul unic în lume a fost ideea unui preot care încearcă să-i reabiliteze.

Proiect: Codul Penal va include noi sancţiuni împotriva exploatării sexuale şi pornografiei infantile. Guvernul a modificat Codul Penal şi Codul de Procedură Penală, prin introducerea unor noi infracţiuni. Este vorba de folosirea prostituţiei infantile, folosirea serviciilor unor persoane traficate, fiind adăugate, de asemenea, variante agravante în cazul infracţiunilor de viol şi agresiune sexuală.

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.