Ploiesti

Reprezentanţii CNADNR au recepţionat separatoarele de sens montate din banii unei firme pe DN1. „Salutăm această iniţiativă privată“

Finalizarea montării de parapeţi separatori de sens de tip New Jersey pe DN 1, în dreptul localităţii prahovene Băneşti, între poziţiile kilometrice 87+210 – 88+800, a fost marcată vineri de autorităţi, cele care, teoretic ar fi trebui să dea banii pentru acest proiect.

În schimb, toate costurile aferente achiziţionării şi montării acestor elemente de siguranţă rutieră au fost suportate de o companie privată din Ploieşti. Societatea a achiziţionat din fonduri proprii separatori de sens de tip New Jersey, modelul standard pentru separatorii de pe drumul national, pe care apucat să-i monteze, pe 23 martie, pe DN 1, de-a lungul localităţii Băneşti, pe o distanţă de 1,5 kilometri.

La evenimentul de vineri au fost Cristian Andrei, directorul general adjunct al CNADNR SA, reprezentanţi ai Prefecturii Prahova, Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, primăriei Brăneşti, sponsorului şi ai constructorilor.

Salutăm această iniţiativă privată menită să crească siguraţa rutieră a participanţilor la trafic şi ne afirmăm sprijinul total al altor astfel de iniţiative, aşa cum am făcut-o şi în acest caz prin acordarea de asistenţă tehnică şi a avizului tehnic necesare pentru instalarea parapetului“ a spus reprezentantul CNADNR.

Donaţia a fost făcută autorităţilor locale, CNADNR SA fiind în imposibilitate de a accepta o astfel de donaţie, din motive juridice.

CNADNR a informat şi despre faptul că a demarat procedura de achiziţie publică având ca obiect „Achiziţia şi transportul parapetelor rigide prefabricate tip New Jersey” în data de 3 octombrie 2014 conform cu legislaţia în vigoare. Până la data de 18 noiembrie, data limită de depunere, a fost înregistrată însă o singură ofertă, depusă de către o asociere de operatori economici. În urma analizării ofertei prezentată s-a constatat că aceasta este inacceptabilă şi a fost respinsă.

În urma comunicării descalificării, ofertantul a contestat pe 5 ianuarie 2015, în termenul legal, decizia comisiei de evaluare.

Recent, CNADNR a reluat procedura de achiziţie publică, urmând ca acesta să se finalizeze la începutul lunii iunie, când ar putea fi semnat contractul cu firma care va câştiga licitaţia, dacă nu vor fi contestaţii.

Pe aceeaşi temă

O firmă privată dă lecţii CNADNR. Montează din fonduri proprii separatoare de sens pe DN 1. Reprezentanţii unei societăţi private, care au vrut să-şi păstreze anonimatul, se ocupă zilele acestea de montarea de separatoare de sens pe DN 1, la Băneşti, achiziţionate din fonduri proprii. CNADNR întârzie de două decenii să ia cea mai simplă măsură de reducere a accidentelor grave de pe cel mai circulat drum naţional

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.