Ploiesti

Sărbătorile de iarnă din 2014, mai liniştite faţă de anul trecut, în Prahova. Permisele ridicate, mai multe cu 80%, accidentele grave, cu 50% mai puţine

Misiuni pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, prevenirea şi combaterea infracţionalităţii, situaţiile de natură a pune în pericol viaţa sau bunurile oamenilor au fost gestionate cu operativitate în perioada sărbătorilor de iarnă de poliţiştii din Prahova.

Concluzia este susţinută de comparaţia cu statistica privind dinamica infracţionalităţii înregistrată în perioada similară a anului trecut, care indică rezultate pozitive la toţi indicatorii, aşa cum o arată şi o informare oficială a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Astfel, în acest interval, nu au avut loc infracţiuni de omor sau tentative la omor şi au fost identificate şi mai multe persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de natură judiciară decât în perioada similară a anului trecut.

De asemenea, poliţiştii prahoveni au constatat zeci de infracţiuni la regimul materiilor explozive, în creştere faţă de acelaşi interval din 2013.

În ultimele două săptămâni, în Prahova, au fost aplicate şi cu aproximativ 35% mai multe sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a acestora crescând cu aproape 50%. Au fost confiscate şi mai multe bunuri ca urmare a neregulilor constatate.

În această perioadă, s-au înregistrat şi scăderi în ceea ce priveşte numărul evenimentelor rutiere, nefiind înregistrate decese, iar numărul accidentelor rutiere grave s-a diminuat cu 50%, faţă de anul trecut.

Ca măsuri complementare dispuse de către poliţiştii rutieri, pentru abaterile constatate, au fost reţinute cu aproximativ 80% mai multe permise de conducere, fiind totodată ridicate, în vederea suspendării, aproape acelaşi număr de certificate de înmatriculare ca şi în anul precedent.

Vă mai recomandăm

FOTO VIDEO Ploieştenii au petrecut Revelionul 2015 în stradă, cu focuri de artificii şi concerte

Evenimentele anului 2014 în Prahova: dosare grele de corupţie şi un accident care a şocat România, provocat de un şofer sinucigaş

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.