Politic

Se întâmplă în România. Atentat mafiot la adresa unui senator. VIDEO

Unul din senatorii României pare să fi devenit ținta unui clan mafiot din Iași.

Poliţiştii ieşeni au intervenit, în noaptea de vineri, spre sâmbătă la vila în care locuieşte senatorul Ionel Agrigoroaei după ce romii cu care acesta împarte vila i-au distrus, cu un cleşte şi un ciocan, branşamentul la gaze naturale, informează rtv.net.

Intervenţia neautorizată a romilor la branşamentul de gaz a fost efectuată joi seară, potrivit senatorului Ionel Agrigoroaei, scrie zdi.ro.

Acesta a sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. Poliţiştii ieşeni au deschis în acest caz un dosar penal pentru distrugere urmând a efectua investigaţii.

Distrugerea ţevii de gaz de la casa în care locuieşte senatorul Ionel Agrigoroaei îi este atribuită interlopului ieşean Vandam Constantin, de 20 de ani, cel care în urmă cu jumătate de an s-a mutat într-o parte a vilei parlamentarului, urmare a executării silite a acestuia de către o bancă, mai informează rtv.net.

Vandam Constantin nu se află la prima acţiune de acest gen. În perioada Sărbătorilor de iarnă, ieşeanul a sistat şi furnizarea cu apă a imobilului pe care îl împarte cu Agrigoroaei, după ce în prealabil oprise şi furnizarea de current electric.

Senatorul Ionel Agrigoroaei consideră că toate aceste acţiuni au ca scop evacuarea sa din vilă, pentru ca romul să intre în posesia întregului imobil. Vila pe care cele două părţi o impart este situată în cartierul Copou, în apropierea Bojdeucii lui Ion Creangă. Imobilul are o suprafaţă de peste 300 de metri pătraţi, partea câştigată la licitaţie de Vandam Constantin, contra sumei de 37.000 de euro, fiind de sub 100 de metri pătraţi.

Vandam Constantin face parte din clanul interlop Tănase, de la Iaşi, al cărui lider, Cosmos, se află în puşcărie după ce a fost condamnat pentru trafic de cocaină, Vandam a mai fost cercetat pentru distrugere şi ameninţare după ce a sărit cu toporul la angajaţii unui service auto şi a ameninţat un frizer, însă a scăpat de acuzaţiile penale după ce ambele părţi şi-au retras plângerile.

Același senator Agrigoroaei a mai avut parte de un incident cu mafioții din Iași. Acestuia i-a fost săpată o groapă unde ar fi fost amenințat că va fi aruncat. Interesant este că groapa a fost săpată de același Vandam Constantin.

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Politic
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Politic

Marcel Ciolacu a trimis o solicitare partidelor parlamentare de a adopta de urgenţă un Pact pentru Sănătate

redactie17/11/2020

Circul provocat de USR în Parlament: gesturi obscene, proteste, scandaluri și legi pentru companii

redactie17/11/2020

Violeta Alexandru: Statul a plătit 41,5% din salarii pentru 600.000 de români

redactie17/11/2020

Reacția liberalilor după decizia CCR în cazul lui Florin Iordache: Curtea a făcut, din nou, jocul politic al PSD

redactie17/11/2020

Ce s-a discutat la ultima ședință de la Cotroceni. Iohannis: Vom reconstrui tot sistemul sanitar din temelii

redactie17/11/2020

Nicuşor Dan: Nu mai există întârzieri în anchetele epidemiologice desfăşurate de către DSP București

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.