Politic

Șeful PSD către Monica Anisie și Ludovic Orban: Nu ați dat tablete! Nu ați dat măști! Nu ați asigurat nici măcar manuale! 

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un atac puternic la adresa Ministerului Educației pentru felul în care Monica Anisie a gestionat procesul de redeschidere a școlilor. Conform președintelui social-democrat, Guvernul Orban a tăiat frunza la câini timp de șase luni pentru ca, acum, să vină în fața a milioane de copii fără tablete și, ceea ce este infinit mai sinistru, din nou, fără manuale.

Marcel Ciolacu a susținut, în acest context, că liberalii s-ar fi concentrat cu precădere pe primăriile asociate PNL și că ar fi abandonat pregătirile în toate celelalte comunități din România. Acesta a scris pe Facebook următoarele ”Ați tăiat cu nesimțire 6 luni frunză la câini, și ați scos-o în seara asta pe incapabila aceea de la Educație să arunce toată vina pe autoritățile locale! Nu ați dat tablete! Nu ați dat măști! Nu ați asigurat nici măcar manuale! V-ați spălat rușinos pe mâini! Ați pasat responsabilitatea, dar banii i-ați dat doar primăriilor peneliste!”

Liderul PSD nu a ratat ocazia de a sublinia apăsat că liberalii au cheltuit resurse consistente pentru a atrage primari de varii coloraturi politice spre PNL, cheltuind resurse considerabile dar ignorând în acest proces nevoia firească a copiilor pentru manuale și tablete.

Marcel Ciolacu nu este nici pe departe singurul critic al Guvernului Orban atunci când vine vorba de școli. Mai mulți tineri au organizat un protest în fața Ministerului Educației în prima zi a anului școlar. Înarmați cu baloane reprezentând porci zburători, tinerii au comunicat că ”porcii zboară, școala începe, elevii tot nu au tablete”, ca formă de atac inedit a lentorii pe care Monica Anisie a demonstrat-o în rezolvarea problemei tabletelor pentru copiii care au începu școala în scenariul portocaliu sau roșu. Organizatorii Declic, care au organizat protestul, au subliniat și că dreptul constituțional al elevilor la educație universală și gratuită a fost grav încălcat în pandemie, atunci când peste un milion de copii au fost excluși din procesul educațional pentru că nu au avut fie tablete, fie acces la o rețea decentă de internet.

În fața tuturor acestor acuze, și a riscurilor auxiliare derivate din pandemie, liberalii au adus toți copiii astăzi la școală. O școală nepregătită, fără resurse și fără manuale, fără perspectiva unui viitor decent și normal.

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politic
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Politic

Daniel-Tudorache-1-1024x683

Dan Tudorache  a cerut renumărarea voturilor de la Sectorul 1: E normal să se verifice fiecare vot

redactie28/09/2020
placeholder-large

Firea nu crede că Marcel Ciolacu a atacat-o: Mi se reproşa că sunt prea nouă, acum sunt veche şi anchilozată?

redactie28/09/2020
placeholder-large

Ce ne spun alegerile locale despre alegerile parlamentare: PNL, prima șansă la victorie; PSD, speranțe mari

redactie28/09/2020
placeholder-large

Maramureş: PNL, cel mai mare procentaj în Consiliul Judeţean

redactie28/09/2020
placeholder-large

Pippidi: Cioloș și Barna nu au făcut în mod real campanie pentru Nicușor Dan. Trei priorități la primărie pentru noul primar

redactie28/09/2020
placeholder-large

Firea: Eu am făcut campanie pozitivă. Campania total mincinoasă din online ne-a afectat pe mine şi pe colegii de la sectoare

redactie28/09/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.