Sport

Transferuri de top » Întăriri de lux pentru Volei Alba Blaj şi CSM Bucureşti

Volei Alba Blaj şi CSM Bucureşti au înregimentat în această iarnă trei jucătoare importante, continuînd de la distanţă lupta pentru titlu.

Tweet

Primele două clasate la sfîrşitul turului, CSM Bucureşti şi Volei Alba Blaj, continuă lupta pentru titlu şi prin transferuri. În această iarnă, ambele echipe au înregimentat jucătoare importante, întărindu-se pentru duelurile care vor urma.

Liderul CSM Bucureşti, 29 de puncte, a obţinut semnătura internaţionalei bulgare Eva Ianeva (29 de ani), care are o carte de vizită impresionantă. A fost campioană a Bulgariei de 9 ori, de şase ori campioană în Franţa, cu RC Cannes, dar a mai jucat şi în Rusia şi Japonia. Trăgător secund, are două medalii în Liga Europeană cu Bulgaria, argint în 2012 şi bronz în 2009.

Volei Alba Blaj, 28 de puncte, a adus două componente ale reprezentativei Serbiei: Bojana Radulovic (31 de ani) şi Ivana Djerisilo (32 de ani). Cele două au mai trecut prin România, prima evoluînd pentru SCM Craiova, iar cea de-a doua pentru Metal Galaţi.

Radulovici a cîştigat Cupa Italiei cu Asystel Novara, dar şi Supercupa Italiei cu aceeaşi formaţie. Universalul Ivana Djerisilo e vicecampioană europeană în 2007 cu Serbia şi a cîştigat campionatul României cu Metal Galaţi în 2009. A jucat ultima dată la Lokomotiv Baku, în Azerbaidjan.

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Sport

Cupa României: Programul complet al disputelor din 16-imi

redactie17/11/2020

Ajuns la 34 de ani, Rafael Nadal și-a anunțat prioritățile pentru finalul carierei

redactie17/11/2020

Dan Petrescu și motivul pentru care a spus că va pleca de la CFR Cluj

redactie17/11/2020

Cluj Napoca va găzdui anul viitor Campionatul European de atletism pe echipe

redactie17/11/2020

Circulație feroviară întreruptă între București și Timișoara, la Balota, unul dintre cele mai periculoase tronsoane de cale ferată

redactie16/11/2020

Antrenorul Răzvan Lucescu are Covid-19. El va intra în izolare. Echipa pe care o antrenează este decimată de coronavirus

redactie15/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.