Ploiesti

Trei bărbaţi din Bucureşti prinşi în flagrant în sediul unei bănci în timp ce încercau să ia credit cu acte false. Unul dintre ei ar fi medic

Surse judicare au declarat pentru „Adevărul“ că medicul implicat a profesat în trecut la Spitalul Universitar Bucureşti şi are antecedente penale, având şi o condamnare definitivă pentru că a eliberat adeverinţe medicale false. Potrivit surselor citate, se pare că în această afacere de obţinere de credite în mod ilegal se ocupa tot cu falsificarea de documente.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Prahova (SICE) au organizat, marţi 11 mai, un flagrant în sediul unei bănci comerciale din Ploieşti. Poliţiştii aveau informaţii că cei trei bucureşteni luau credite în baza unor acte de identitate false. Unul dintre ei, spun surse apropiate de anchetă, se pare că este medic. Acesta ar fi cel care se ocupa de falsificarea actelor de identitate, potrivit aceloraşi surse.

Cei trei au vrut să ”împrumute” suma de 20.000 de euro, dar au fost opriţi la timp de către poliţişti.

Potrivit unui comunicat de presă, ”în urma percheziţiei corporale a celor trei, dar şi a percheziţiei autovehicului folosit de aceştia au fost identificate mai multe bunuri ce au legătură cu activitatea infracţională, respectiv 4 cărţi de identitate falsificate. De asemenea, au fost identificate mai multe înscrisuri ce atestă faptul că persoanele în cauză au solicitat împrumuturi şi la alte instituţii bancare sau financiar nebancare, sume de bani, în lei şi în valută, precum şi mai multe cartele telefonice, fiecare având aplicate bileţele cu nume ce se regăsesc pe cărţile de identitate suspecte a fi falsificate. Cu ocazia percheziţiei efectuate la locuinţa unuia dintre aceştia, a fost identificată suma de 30.000 lei care a fost ridicată şi indisponibilizată”, se arată în comunicat.

Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar miercuri, 12 mai, au fost prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti pentru audieri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

{po[4] html}

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.