Politic

Turcan, la Adunarea Regională PNL Bucureşti – Ilfov : Stimaţii mei prieteni liberali, vreau să ştiţi că venim din tranşee, astăzi am negociat încă o dată; succesul moţiunii de mâine înseamnă eliminarea unei bariere

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, la Adunarea Regională PNL Bucureşti – Ilfov, că s-a negociat şi în cursul zilei pentru succesul moţiunii, astfel încât, de mâine, Guvernul Dăncilă ”să fie istorie”. ”Stimaţii mei prieteni liberali, vreau să ştiţi că venim din tranşee”, a spus Turcan, precizând că succesul moţiunii ar însemna ”eliminarea unei bariere”. În plus, Turcan afirmă că moţiunea nu este ”un moft”, potrivit news.ro.

”Stimaţii mei prieteni liberali, vreau să ştiţi că venim din tranşee. Astăzi am negociat încă o dată, aşa cum am făcut în multe zile în momentul pregătirii moţiunii de cenzură, om cu om, parlamentar cu parlamentar, susţinător cu susţinător al fiecărei zile pe care România poate să o câştige în drumul pro-european, astfel încât de mâine Guvernul Dăncilă să devină istorie”, a declarat Raluca Turcan.

Aceasta i-a întrebat pe participanţii din sală dacă sunt pregătiţi pentru căderea Guvernului.

”Sunteţi pregătiţi ca de mâine Guvernul Dăncilă să devină istorie şi Partidul Naţional Liberal să dea României o guvernare pro-europeană, bună, cu bunăstare şi dezvoltare pentru fiecare cetăţean? Sunteţi pregătiţi ca, om cu om, român cu român să fie adus în slujba unei Românii normale şi prospere în al doilea mandat de preşedinte pentru Klaus Iohannis?”, i-a întrebat Turcan pe participanţii la întrunire.

Deputatul liberal consideră că succesul moţiunii este extrem de important.

”Succesul moţiunii de mâine înseamnă eliminarea unei bariere care până acum a stat ca obstacol fundamental  într-un proiect care putea să ducă România aproape de nivelul de trai din Uniunea Europeană, aproape de partenerii noştri occidentali, aşa cum Klaus Iohannis putea şi ştie să o facă. Din nefericire, trei ani de zile preşedintele nostru, un preşedinte bun şi eficient a fost blocat şi sabotat, s-a urmărit diminuarea atribuţiilor prezidenţiale”, a mai spus Turcan.

Aceasta a explicat că moţiunea nu este ”un moft”.

”Moţiunea de cenzură de mâine nu este un moft şi vreau să reţină fiecare om care crede, cinic vorbind, poate politicianist, că ar fi bine să o lăsăm pe Viorica Dăncilă că avem în cine trage, că e carne de tun, că e vai de capul ei. Însă, din nefericire, fiecare zi în plus la guvernare dăunează”, a afirmat deputatul liberal.

Reuniunea are loc la Romexpo, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis.

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politic
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Politic

Marcel Ciolacu a trimis o solicitare partidelor parlamentare de a adopta de urgenţă un Pact pentru Sănătate

redactie17/11/2020

Circul provocat de USR în Parlament: gesturi obscene, proteste, scandaluri și legi pentru companii

redactie17/11/2020

Violeta Alexandru: Statul a plătit 41,5% din salarii pentru 600.000 de români

redactie17/11/2020

Reacția liberalilor după decizia CCR în cazul lui Florin Iordache: Curtea a făcut, din nou, jocul politic al PSD

redactie17/11/2020

Ce s-a discutat la ultima ședință de la Cotroceni. Iohannis: Vom reconstrui tot sistemul sanitar din temelii

redactie17/11/2020

Nicuşor Dan: Nu mai există întârzieri în anchetele epidemiologice desfăşurate de către DSP București

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.