Ploiesti

Un atelier din Ploieşti a oprit producţia de rochii de ocazie ca să facă măşti chirurgicale

În loc de ţinute exclusiviste, în atelierul de la Ploieşti a început producţia de măşti chirurgicale de unică folosinţă, atât de solicitate în aceste zile. Georgiana susţine că măştile sunt confecţionate din acelaşi material din care sunt făcute cele din farmacie, iar o parte din producţie va fi donată medicilor şi asistenţilor medicali care au nevoie.

”Am hotărât să oprim producţia de rochii, deoarece nu reprezintă o prioritate acum, şi să ajutăm comunitatea confecţionând măşti de protecţie. Ele sunt confecţionate din acelaşi material din care sunt realizate măştile din farmacie, sunt lucrate într-un mediu dezinfectat, ne protejăm pe toate căile ca să evităm orice fel de contaminare. Măştile sunt de unică folosinţă, iar materialul este certificat”, explică Georgiana Iordache.


Aceasta a precizat că cel mai dificil în aceste zile este să găseşti materialul special din care este fabricat echipamentul medical de protecţie, motiv pentru care a fost nevoită să apeleze la toate sursele sale din domeniul textilelor.

”Este extraordinar de greu de găsit aceste materiale. De două zile sunt pe telefoane la depozite şi la toţi furnizorii mei încercând să reaprovizionez stocul, nimeni nu mai importă, stocul existent este pe cale de terminare, dar încercăm să facem ce putem în condiţiile actuale”, a spus ploieşteanca.

Georgiana Iordache a explicat că jumătate din producţia de măşti de unică folosinţă va fi donată în spitale, iar restul va fi vândut la un preţ cu mult sub cel al pieţei acutale.

”Facem acest lucru pentru că vrem să menţinem pe linia de plutire atelierul nostru, nu vrem să facem profit, dar nici să trimitem oamenii în şomaj tehnic, pentru că ei sunt familia mea, petrec mai mult timp cu ei decât acasă cu părinţii şi trebuie să ne ajutăm cum putem”, a precizat Georgiana Iordache.

În atelierul de la Ploieşti vor fi confecţionate într-o primă tranşă aproximativ 10.000 de măşti.

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

image-2020-03-17-23729532-41-testare-temperatura-pentru-covid-19

Primele informații oficiale: 27 de prahoveni au fost confirmați cu coronavirus

Stirile PH02/04/2020
placeholder-large

Medic de la Spitalul Câmpina, confirmat COVID-19 pozitiv. 20 de persoane care au intrat în contact cu medicul intră în izolare

redactie01/04/2020
placeholder-large

Bărbatul devenit voluntar într-un centru de carantină unde a stat izolat 14 zile: „Mai bine fac treabă cu străinii decât cu familia“

redactie01/04/2020
placeholder-large

Ce au găsit poliţiştii într-un apartament din Ploieşti. Fuseseră chemaţi de vecini pentru că un tânăr căzuse de la etaj

redactie31/03/2020
placeholder-large

Cum a reuşit un bărbat din Prahova să uimească autorităţile: „Vine într-un loc unde mai toată lumea dă bir cu fugiţi“

redactie31/03/2020
placeholder-large

Un medic de la o clinică privată din Prahova, bolnav de COVID-19. Trei asistente medicale aşteaptă rezultatele testelor

redactie31/03/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.