Ploiesti

Un licean din Ploieşti duce o luptă inegală cu viaţa. Mădălin are nevoie urgentă de 100.000 de euro pentru transplant medular

Elev în clasa a XII-a la Colegiul „Virgil Madgearu“ din Ploieşti, Mădălin Ivan îşi petrece acum zilele nu în clasă, alături de colegi şi profesori, ci la Institutul Clinic Fundeni din Capitală după ce, chiar înainte de sărbători, leucemia pe care o învinsese în urmă cu aproape doi ani, a recidivat.

Nici şedinţele istovitoare de chimioterapie, nici intervenţiile costisitoare pe care le-a suferit în ultimii ani nu au mai putut ţine în frâu maladia, astfel că Mădălin a fost informat de medici că ultima sa speranţă este un transplant medular, o intervenţie al cărei cost, de 100.000 de euro, înseamnă o condamnare aproape certă.

Nu însă şi pentru familia, prietenii şi colegii lui Mădălin care i-au sărit exemplar în ajutor şi nu irosesc nici un efort pentru salvarea băiatului. Apelul emoţionant pentru salvarea lui Mădălin a venit din partea dirigintei sale şi a unei colege de clasă care, prin intermediul Facebook, organizează un concert caritabil pentru strângerea de fonduri.

Mădălin înainte de recidivă, alături de prietena sa, fericit ca orice adolescent. FOTO Facebook

„Viaţa nu este dreaptă…dar cu cine să ne certam?

Orice om are un scop în viaţă. Fiecare caută să-şi îndeplinească dorinţele. De cele mai multe ori acestea se împlinesc sau…avem nevoie de puterea lui Dumnezeu, a noastră şi de ajutorul semenilor noştri pentru a ajunge către acel ţel.

Acum patru ani eram cea mai fericita dirigintă din lume. Aveam o clasă minunată, cu elevi frumoşi. Dumnezeu a vrut să-mi întrerupă această bucurie şi m-am îmbolnăvit… de cancer. Am pierdut orice speranţă de a da naştere unui copil, dar am caştigat prin meseria mea să am an de an cât mai mulţi copii. Am un băiat adoptat în vârstă de 12 ani si copiii mei de la şcoală. Sunt cea mai bogată mamă!

Doi ani am stat acasă, însă tot timpul am ştiut ce se întamplă cu clasa mea minunată. Ea devenea din ce în ce mai mare… am ajuns la 35 de elevi, iar eu aşteptam cu nerăbdare să vin la ei. În clasa a X-a am aflat că Mădălin Ivan se transferase de la profilul Mate-Info la Economic şi că se luptă şi el cu o boală necruţătoare -LEUCEMIE.

Sfârşitul anului 2013 a însemnat pentru mine un nou început şi am fost foarte fericită să fiu din nou diriginta clasei a XI-a E4 din cadrul Colegiului Economic „Virgil Madgearu‟, Municipiul Ploieşti. Am petrecut împreună cu acesti copii clipe frumoase, ne-am dedicat timpul, energia unii altora, ne-am îmbogăţit sufleteşte, spiritual.

DAR …acum, MĂDĂLIN ARE NEVOIE DE NOI… este în clasa a XII-a…Baiatul meu de la şcoală nu poate să vină la cursuri alături de colegii lui, el se află internat la spitalul Fundeni, Bucureşti…BOALA A RECIDIVAT şi necesită transplant de măduvă pentru a învinge şi de această dată lupta cu viaţa.

Doresc să fie şi Mădălin FERICIT.

Doresc să TRĂIASCĂ.

Doresc la sfârşit de an să nu am absenţi.

Doresc clasa mea minunată să fie completă.

DORESC ULTIMA ORĂ DE DIRIGENŢIE ÎMPREUNA CU MĂDĂLIN.

DORESC SĂ NU IGNORAŢI ACEST CONT A LUI MĂDĂLIN IVAN

Contul în care se pot face donaţii este: RO75BRDE300SV08302523000, deschis la BRD

Atât vă pot spune şi ruga pe toţi prietenii mei şi nu numai:

SĂ-L AJUTAŢI!

Indiferent ce faci în viaţă, va fi nesemnificativ poate pentru unii, dar de o importanţă majoră pentru alţii. Dar e foarte important să o faci. Alegerile ne hotărăsc destinul, de multe ori şi pe al celor care ne sunt apropiaţi.Împreună putem schimba viaţa cuiva, depinde de implicarea fiecăruia. Sper că ne sunteţi alături nu doar cu gândul, sufletul, ci şi prin faptă.

Orice ajutor este de mare folos pentru noi atât informativ cât şi financiar.

MULTUMESC, OAMENI CU SUFLET MARE!”

Prof. Lazar Corina Roxana

Colegiul Economic “Virgil Madgearu”

Mesajul scrisorii trimisă de diriginta lui Mădălin a ajuns la numeroşi prahoveni care au promis ajutor financiar, însă suma este încă foarte departe de cei 100.000 de euro necesari pentru transplant.

La rândul lor, artişti din Ploieşti, dar nu numai, au răspuns apelului lansat de colega de clasă a lui Mădălin care se ocupă de organizarea concertului caritabil. Cezar Ouatu, Nico, Laurian Manta, Dorian Popa şi Mirabela Dauer vor susţine în data de 27 ianuarie, începând cu ora 17.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor un spectacol unde intrarea este de numai 15 lei, fondurile urmând să ajungă direct în contul lui Mădălin. La rândul lor, pe 24 ianuarie, hiphop-erii Retoric, Element şi Lupu Marius vor cânta, începând cu ora 20.00, la restaurant Noblesse din oraş, tot pentru colectare de fonduri.

Reamintim contul unde puteţi dona orice sumă bani pentru Mădălin:

Cont: RO75BRDE300SV08302523000

Beneficiar: Ivan Constantin Mădălin

Banca: BRD Ploieşti

Mai puteţi citi

Crăciunul lui David, un copil de doi ani şi opt luni diagnosticat cu paralizie cerebrală infantilă: la tratament, în spital. La nici trei ani şi la o vârstă în care alţi copii descoperă lumea prin joacă, David Petru Antonescu îşi petrece aproape toate zilele în spital. Diagnosticat cu paralizie cerebrală infantilă, micuţul din Ploieşti, însoţit în permanenţă de tatăl său, urmează un tratament de recuperare neuro-motorie care ar putea să îi dea şansa la o viaţă cât de cât normală. Crăciunul l-au petrecut în spital, la Constanţa

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.