Ploiesti

Unde ne dăm pe gheaţă iarna aceasta la Ploieşti. Două patinoare deschise

Cel mai vechi patinoar din oraş, modernizat în 2003, prin instalarea de nocturnă şi o suprafaţă de gheaţă ecologică, de la Sala Sportulurilor Olimpia din Ploieşti, s-a deschis încă de pe 28 noiembrie.

Patinoarul are toate facilităţile necesare – vestiar, garderobă, staţie de sonorizare şi centru de închirieri patine. Pentru a intra în atmosfera iernii, în zonă sunt şi spaţii de unde se cumpără vin fiert. De asemenea, sunt şi magazine cu produse fast-food.

O intrare pe gheaţă în timpul săptămânii, de luni până vineri, între orele 10.00 şi 18.00 costă 10 lei, iar de vineri până duminică, până la 23.15, şi în zilele de sărbătoare, costă 13 lei, adică la fel ca anul trecut. Închirierea de patine costă 10 lei, la fel ca ascuţitul patinelor, iar pentru a vă lăsa hainele la garderobă plătiţi 2 lei.

În timpul săptămânii, în anumite interval orare, patinoarul este folosit pentru antrenamentele sportivilor, astfel că ar fi bine să evitaţi orele 14.00 – 15.15, de luni până vineri, când se antrenează echipa de patinaj viteză, şi 16.00 – 17.15, luni, miercuri şi joi, când sunt antrenamente de hockey.

Pentru cei care vor să se iniţieze în patinaj, există posibilitatea de a plăti un curs, sub forma unui abonament de 10 şedinţe. O sesiune durează o oră, timp de zece zile consecutiv, de luni până joi de la ora 18.00 şi sâmbăta şi duminica de la ora 10.00.

Patinoar funcţional tot anul la AFI Palace Ploieşti

De anul trecut, după deschiderea mall-ului AFI Palace Ploieşti, în oraş funcţionează şi singurul patinoar acoperit din oraş, deschis tot timpul anului. Are o suprafaţă de 425 mp şi este deschis de luni până joi şi duminică de la 10.00 la 23.00, iar vineri şi sâmbătă de la 10.00 la 23.30.

Tarifele de la patinoar sunt mai mici ca anul trecut. O intrare pe gheaţă costă între 8 şi 14 lei, în funcţie de vârstă, ora şi ziua săpămânii. De exemplu, pentru un copil cu vârstă de până la 14 ani părinţii plătesc 8 lei în timpul săptămânii, iar în weekend 10 lei. O sesiune de 30 de minute cu un instructor costă 25 de lei.

Închirierea de patine costă 6 lei, iar ascuţitul 12 lei.

Există şi posibilitatea de procurare a abonamentelor. Unul cu 10 intrări în timpul săptămânii pentru copii cu vârste până în 14 ani costă 110 de lei. Similar, un abonament pentru adulţi costă 140.

Siguranţa pe gheaţă este asigurată de un personal instruit, aflat în permanenţă pe patinoar pentru a supraveghea copiii.

Patinoarul acoperit din AFI Ploieşti. FOTO Facebook

Astfel, copiii pot fi lăsaţi de către părinţi pe patinoar cât timp îşi fac cumpărăturile.

Programul zilnic al patinoarelor din Ploieşti include sesiuni de o oră, cu pauze de 30 de minute pentru refacerea peliculei de gheaţă.

Singurul patinoar suspendat, în aer liber, Ice Feeria, de pe terasa mall-ului Ploieşti Shopping City, nu s-a deschis încă.

Mai puteţi citi

„Tradiţiile Crăciunului”. Program turistic de sărbători, la preţuri accesibile. Turiştii care nu vor să plătească câteva sute de euro de persoană pentru un pachet turistic de sărbători în destinaţii consacrate, precum Valea Prahovei sau Poiana Braşov, au la dispoziţie din această iarnă un program aflat la prima ediţie “Tradiţiile Crcăiunului”, cu tarife mult mai mici

Tarife mai mari la schi, în această iarnă, la Sinaia. Preţurile pentru skipass-uri, cartelele folosite de schiori pentru accesul pe pârtii, vor fi mai mari în această iarnă la Sinaia, cu 5 până la 30 de lei, în funcţie de numărul de urcări. Este pentru al doilea an consecutiv când tarifele sunt majorate

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.