Sport

Unul dintre supravieţuitorii masacrului din redacţia săptămînalului satiric îi sfidează pe terorişti: ”Prostia nu va cîştiga”

Adam Plowright declară că ”ziarul va continua, pentru că ei nu au cîştigat” şi anunţă că următorul număr al Charlie Hebdo va apărea miercuri într-un milion de exemplare.

Tweet

Scopul teroriştilor islamişti n-a fost atins. Săptămînalul satiric care şi-a pierdut miercuri 10 ziarişti şi caricaturişti transmite un mesaj foarte puternic pentru libertatea de exprimare.

Gloanţele nu vor putea stopa apariţiile Charlie Hebdo, ce intenţionează să scoată numărul din 14 ianuarie într-un milion de exemplare. De 20 de ori peste media ultimelor ediţii şi dublu faţă de maximul din 2006!

Unul dintre supravieţuitorii atentatului de la Paris confirmă. „Revista nu renunţă, pentru că ei n-au cîştigat. Prostia nu are cum să învingă şi colegii mei nu au murit degeaba”, a declarat pentru AFP Adam Plowright.

Mai multe instituţii media, printre care Le Monde şi Radio France, au promis că vor sprijini logistic şi uman săptămînalul atacat, pentru a ajuta la editarea numărului post-atentat.

Au ironizat şi sportul

Charlie Hebdo va continua să ironizeze sportul, cum a procedat în atîtea ocazii. L’Equipe a făcut ieri un inventar al celor mai bune coperte. Care au tratat în caricaturi JO de la Londra, salariul lui Ibrahimovici, cazul impozitelor fotbaliştilor. Aventurile lui Ribery cu prostituate minore, decăderea Turului ciclist al Franţei şi pînă la conflictele înotătorilor francezi cu presa sportivă, intrată la apă.

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Sport

Cupa României: Programul complet al disputelor din 16-imi

redactie17/11/2020

Ajuns la 34 de ani, Rafael Nadal și-a anunțat prioritățile pentru finalul carierei

redactie17/11/2020

Dan Petrescu și motivul pentru care a spus că va pleca de la CFR Cluj

redactie17/11/2020

Cluj Napoca va găzdui anul viitor Campionatul European de atletism pe echipe

redactie17/11/2020

Circulație feroviară întreruptă între București și Timișoara, la Balota, unul dintre cele mai periculoase tronsoane de cale ferată

redactie16/11/2020

Antrenorul Răzvan Lucescu are Covid-19. El va intra în izolare. Echipa pe care o antrenează este decimată de coronavirus

redactie15/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.