Ploiesti

UPDATE Accident de muncă mortal la una dintre cele mai mari companii din Prahova

Accidentul s-a petrecut în data de 6 iunie, în jurul orelor 14.00, la SC Yazaki România, companie din industria componentelor auto. Potrivit unor surse, muncitorului i s-a făcut rău şi a căzut ca secerat la pământ. Medicii legişti au stabilit drept cauză a decesului, stop cardiorespirator.

Potrivit Biroului de Presă al IJP Prahova, accidentul nu a fost anunţat la Poliţie. Tragicul eveniment a fost însă confirmat de ITM Prahova care face acum cercetări specifice.

Ce spune compania despre accidentul de muncă

Conform unui comunicat de presă, reprezentanţii companiei unde s-a produs accidentul de muncă, urmat de decesul unui muncitor, susţin că bărbatul a acuzat o stare de rău, urmată de leşin. S-a solicitat intervenţia unui echipaj de la Ambulanţă, iar bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean din Ploieşti.

”Yazaki a urmat protocoalele şi procedurile corespunzătoare de sănătate şi securitate în muncă pentru a oferi asistenţă medicală la faţa locului angajatului nostru, care a leşinat în timpul schimbului 1, cand îţi îndeplinea activităţile obişnuite postului de lucru.

După instalarea starii de leşin, angajatului nostru i s-a acordat imediat asistenţa medicală de catre personalul abilitat din cadrul Cabinetului Medical din incinta fabricii. Simultan, a fost chemată ambulanţa, care a sosit în aproximativ 15 minute. În tot acest timp, personalul medical a efectuat toate protocoalele medicale impuse de acest caz. Angajatul nostru a fost apoi transportat de ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă într-un interval de aproximativ 10 minute.

Echipa de management a fabricii alaturi de personalul medical din incinta Yazaki Ploieşti a depus tot efortul în această situaţie pentru a oferi angajatului nostru cea mai bună ingrijire.

Yazaki cooperează pe deplin cu autorităţile locale, oferindu-le tot suportul solicitat pe durata acestei investigaţii. Întrucât aceasta este o investigaţie în curs şi pentru a proteja confidenţialitatea angajatului nostru, nu putem furniza informaţii suplimentare despre acest incident”, se arată în comunicatul de presă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

{po[4] html}

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.