Ploiesti

UPDATE Cum arată casa celor patru copii, luaţi de viitură, după ce a fost spulberată de furia apelor. Trei dintre cei patru copii au fost găsiţi morţi

UPDATE: Echipele de salvatori au găsit, sâmbătă 1 iunie, cadavrele celorlalţi doicopii dispăruţi în timpul furtunii de vineri seară.

Oamenii din comună povestesc că un pârâu pe care îl traversai cu piciorul s-a umflat din cauza apelor care s-au scurs de pe dealuri, iar în câteva zeci de minute a măturat totul în cale, case, maşini, grajduri, poduri şi drumuri.

Casa în care se aflau cei patru copii împreună cu mama lor a fost pur şi simplu rasă de pe faţa pământului. Din construcţie nu a mai rămas decât temelia.

Tot localnicii povestesc că femeia s-a speriat atunci când a văzut puhoiul de apă care se îndrepta spre locuinţa ei. A vrut să-şi salveze copiii, cel mai mic în vârstă de nouă luni şi cel mai mare de şase ani, i-a pus pe o saltea încercând să traverseze astfel spre o zonă mai sigură. Femeia n-a răzbit însă şi a fost târâtă de viitură mai bine de o sută de metri. A avut putere şi s-a agăţat de rădăcina unui copac. Salteaua pe care se aflau cei patru copii a dispărut în apele învolburate.

După o oră de căutări, salvatorii au găsit trupul unei fetiţe în vârstă de 3 ani. Era în stop cardiorespirator şi nu a mai putut fi salvată. Deocamdată nu se ştie nimic despre ceilalţi trei fraţi ai săi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.