Politic

Victor Ciutacu face o dezvăluire impresionantă: ”Ziua când m-a iubit Dumnezeu”

Jurnalistul RTV, Victor Ciutacu, face, pe pagina sa de Facebook, o mărturisire impresionantă despre o scurtă perioadă din trecutul său profesional. În contextul în care Codruț Sereș, fost ministru condamnat astăzi la închisoare cu executare în dosarul privatizărilor strategice,  Victor Ciutacu transmite un mesaj despre scurta colaborare avută cu aceasta, din postura de consilier.

Jurnalistul a colaborat timp de 2 luni, în anul 2005, cu Codruț Sereș, ministru al Economiei în respectiva perioada. De asemenea, Ciutacu punctează că nu a avut o colaborare mai lungă cu Sereș din cauza unor ”motive de nepotrivire umană.”

”Toți cei care mă cunosc măcar binișor știu că, după o experiență guvernamentală de trei ani și reîntoarcerea bruscă în presă, n-am vrut să mai lucrez la stat. Cum-necum, însă, în pofida condițiilor demente pe care le-am pus tocmai ca să nu fie acceptate, am ajuns consilierul lui Codruț Șereș. Am stat acolo două luni în cap, iar ziua de 1 martie 2005, când m-am înființat dis de dimineață în biroul lui să-l anunț că e mai bine pentru amândoi să plec pe loc, a fost cea în care Dumnezeu mi-a arătat o dovadă de iubire.

La două luni și ceva după, ministrul a fost ras din funcție, iar responsabilul privatizărilor în domeniul energetic arestat și distrus pe viață. Principala acuzație adusă a fost că ar fi trădat statul român și, prin intermediul unor consultanți internaționali transformați în spioni, ar fi pus pe masa italienilor, în cadrul procesului de privatizare pe care am refuzat să-l girez ca președinte de comisie, distribuția de energie electrică din zona de sud a Munteniei.

Azi, Codruț Șereș, om alături de care nu am putut lucra din motive de nepotrivire umană, dar care ulterior a avut puterea să recunoască în privat că a greșit față de mine, a ajuns în pușcărie. Și-mi pare rău. Va sta câțiva ani pentru o privatizare realizată în beneficiul aceluiași cumpărător, în condițiile negociate în timpul faimoasei „trădări” și prezentată de toate guvernele care s-au succedat drept unul dintre marile succese în domeniu.

P.S. Știu, țin cu corupții, nu-i nevoie să-mi amintiți”, punctează Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că Înalta Curte de Casație și Justiție a dat marți sentința în dosarul privatizărilor strategice, proces în care pronunțarea verdictului a fost amânată în data de 21 ianuarie 2015.

Codru Șereș a fost condamnat la 4 ani și opt luni de închisoare în dosarul privatizătilor strategice, iar Zsolt Nagy la 4 ani de închisoare. Aceștia sunt condamnați definitiv.

foto: rtv.net

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politic
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Politic

Marcel Ciolacu a trimis o solicitare partidelor parlamentare de a adopta de urgenţă un Pact pentru Sănătate

redactie17/11/2020

Circul provocat de USR în Parlament: gesturi obscene, proteste, scandaluri și legi pentru companii

redactie17/11/2020

Violeta Alexandru: Statul a plătit 41,5% din salarii pentru 600.000 de români

redactie17/11/2020

Reacția liberalilor după decizia CCR în cazul lui Florin Iordache: Curtea a făcut, din nou, jocul politic al PSD

redactie17/11/2020

Ce s-a discutat la ultima ședință de la Cotroceni. Iohannis: Vom reconstrui tot sistemul sanitar din temelii

redactie17/11/2020

Nicuşor Dan: Nu mai există întârzieri în anchetele epidemiologice desfăşurate de către DSP București

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.