Ploiesti

VIDEO A început oficial sezonul de schi pe Valea Prahovei. Ce condiţii şi tarife sunt la Sinaia, Buşteni şi Azuga

Două dintre staţiunile de pe Valea Prahovei au veşti bune pentru turiştii care ajung în acest sfârşit de săptămână la munte. Pârtiile de mare altitudine din Sinaia, Lăptici 1 şi Lăptici 2 de la cota 2000, sunt funcţionale începând de vineri 6 decembrie.

Stratul de zăpadă este suficient de gros, măsoară peste 60 de centimetri, astfel că s-a putut interveni cu ratracul pentru amanajarea celor două pârtii. Tarifele pentru un ski pass de o zi sunt: 145 de lei pentur adulţi, 125 de lei pentru studenţi şi 100 de lei pentru copii.

Joi seară, autorităţile locale au dat startul oficial sărbătorilor de iarnă în cadrul unui spectacol de zile mari organizat în parcul ”Dimitrie Ghica” din centrul staţiunii.

Prinţul Nicolae, alături de soţia lui, Alina, a fost prezent, joi 5 decembrie, la deschiderea sezonului de iarnă de la Sinaia FOTO Diana Frîncu

Aici este amanjat târgul de Cărciun unde producătorii locali vând dulciuri făcute în casă, vin fiert (10 lei paharul), decoraţiuni de sezon realizate manual, dar şi podoabe artizanale.

La evenimentul de aprindere a luminilor de Crăciun, oaspete de onoare a fost prinţul Nicolae care a venit la Sinaia alături de soţia sa, Alina.

T

Târgul de Crăciun din Sinaia a fost deschis. Comercianţii vând exclusiv produse artizanale, dar şi vin fiert şi prăjituri de casă FOTO Diana Frîncu

La Azuga nu a nins, dar asta nu a fost un impediment pentru administratorii de domeniului schiabil din staţiune. Pe tot parcursul acestei săptămâni au fost înzăpezite artificial două dintre cele şapte pârtii, astfel că începătorii pot să-şi pregătească echipamentele.

Aşa arată vineri dimineaţă zăpada la cota 2000, în Bucegi FOTO Ciprian Aldea

Sunt deschise partia Cazacu începatori deservită de babyschi şi pârtia de începatori Fun Park Azuga. Sorica şi Cazacu deservite de teleschi sunt în curs de amenajare. Tarifele pentru un ski pass pentru adulţi este de 140 de lei, iar pentru copii, 100 de lei şi este valabil o zi

Şi domeniul schiabil Kalinderu din Buşteni se pregăteşte de un nou sezon de iarnă. Deocamdată nu a nins aici, dar administatorii au reuşit să înzăpezească artificial partea superioară a pârtiei pentru săniuţe, dar şi Pârtia Nouă, deservită de bandă.

Pârtiile de mare altitudine din Bucegi s-au deschis FOTO Nae Cojanu

La Buşteni, preţul pentru ski pass este de 150 de lei pe zi pentru adulţi şi 80 de lei pe zi pentru copii. O urcare cu banda costă 5 lei de persoană.

{po[4] html}

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.